Allt du behöver veta om Flipbelt

Allt du behöver veta om Flipbelt

Prylar för löpare tar plats

Att vi springer med prylar blir allt vanligare, kanske är det ett uttryck för vår vilja att få tiden att gå ihop. Du känner säkert igen dig; nycklar till bilen, en smartphone, kreditkort, kanske hela plånboken och en vattenflaska. Listan går såklart att förlänga ytterligare, poängen är att man sällan kommer ut på den där perfekta långdistansen, när inget stör det är bara du och underlaget. Ni vet när man bara kan koncentrera sig på sig själv, du och naturen. Tyvärr, men man får springa när det passar; det kan vara på lunchen eller hem från jobbet, en tidig morgon.

Kanske du tillhör de som helt enkelt vill ha med mobilen och ha ett par hörlurar i öronen under din träning, var gör du i såfall av dem? För ärligt talat; ett "mobilarmband" går bort!  Vill du också få med en vattenflaska eller lite energi så blir det snart fullt. Lösningen kan vara ett Flipbelt, oavsett vilken nivå du tränar på.

Vi börjar direkt med lösningen

En löparväst eller en transportväska är såklart en lösning men inte alltid ett alternativ, det är produkter som är bra till olika saker. För vardagslöpingen där du behöve få med dig småsaker är ditt Flipbelt det bästa alternativet. Flipbelt finns i flera färger och massor av storlekar, så det är ganska lätt att anpassa dem efter din övriga utrustning och din storlek.

Flipbelt Classic Svart - endast XL

Flipbelt Classic Svart - endast XL

Flipbelt Classic - Det tubformade förvaringsbältet som sitter perfekt på höften under dina träningspass
FlipBelt Running Reflective Zipper - löparbälte med reflex och dragkedja

FlipBelt Running Reflective Zipper - löparbälte med reflex och dragkedja

Löparbälte med riktigt vassa reflexer, sitter på plats och håller ordning på dina prylar när du är aktiv i mörkret
Flipbelt Zipper - Endast XL

Flipbelt Zipper - Endast XL

Löparbälte med dragkedja för hålen, sitter på plats och håller ordning på dina prylar när du är aktiv

Hur fungerar ett flipbelt

Säker lösning för dina prylar i löparspåret eller på resor

Flipbelt är ett tubformat löparbälte med öppningar(slitsar) där man enkelt kan stoppa in de saker man vill få med sig. Bältet är designat för att sitta på höften men många väljer att ha det runt midjan och det fungerar också. Bältet sitter tajt utan att klämma åt och öppningarna är generösa, att få plats med en modern, stor mobiltelefon som iPhone 8 Plus är inga problem. Elasticiteten i bältet gör att bältet "säkrar" upp sakerna du stoppat i så att de sitter stilla och är stadigt förankrade. Man kan välja att vända på bältet så att slitsarna vänds mot kroppen för extra säkerhet, perfekt för att skydda mot klåfingriga personer på storstadsresan.

Smartphone i ett Flipbelt

En löparpendlares bästa vän

Personligen använder jag mitt bälte uteslutande till löparpendling från jobbet. Jag vill ogärna springa med ryggsäck och laddar bältet med plånbok, hörlurar, mobiltelefon och mina nycklar innan jag springer mina 17 ostörda km hem. Kläderna lämnar jag på jobbet till nästa dag.

Flaskor till Flipbelt

Att krångla ner en 500ml Petflaska i sitt Flipbelt är inte helt lyckat; otympligt och osmidigt även om det är full möjligt. Flipbelt har tänkt till och har en lösning som är både enklare och smidigare. Vatten/Sportdrycksflaskor med en platt formfaktor som inte bara är anpassad efter öppningarna i löparbältet utan också efter löparbältets radie. Flaskorna finns i två storlekar; en mindre på 150ml där du lätt får i två i ett bälte, och en större 300ml flaska som man klarar sig långt på.

Flipbelt ARC Flaska - Large 325ml

Flipbelt ARC Flaska - Large 325ml

Besvärligt att ta med vatten på träningspassen? Flipbelts anpassade vattenflaska på 325ml ryms i bältet, säkert och stabilt
Flipbelt ARC Flaska - Small 175ml

Flipbelt ARC Flaska - Small 175ml

175ml Vattenflaska som passar perfekt i ett Flipbelt
Flipbelt Running Light X5

Flipbelt Running Light X5

En lampa för Flipbelt som sprider ljuset i midjehöjd vilket gör att du lättare ser föremål och ojämnheter på marken