Tillverkare

42 aktiva tillverkare

Gococo löparstrumpor med 37.7 teknologi

Gococo är ett Svenskt varumärke som vi är stolta att representera. De flesta av Gococos löparstrumpor är tillverkade med funktionstekniken 37.5 vilket innebär att de transporterar bort fukt bättre än många andra material. I Gococos sortiment hittar du inte bara vanliga löparstrumpor utan även  kompressionsstrumpor och trailstrumpor.

Compressport - Kläder för löpare och triatleter

Compressport tillverkar löparkläder för de som tar sin löpning på allvar, man är alltid innovativ och ligger långt fram när det gäller design och nya material. Många av kläderna är anpassade att bära under långa och fysiskt utmattande lopp. UTMB, Ultra Trail Mont Blanc, är en tävling man länge sponsrat

Tailwind Nutrition - sportdryck som är skonsam mot magen

Tailwind utvecklades av Jeff Vierling, en traillöpare som tröttnade på sötsliskiga sportdrycker som var svåra att få i sig och som sällan gav önskat resultat.

Målättningen var tydlig, att ta fram en enkel sportdryck med goda smaker packade med elektrolyter, återhämtning och energi. Ur detta föddes Tailwind som i dag i princip är standard hos Ultralöpare.

Sammansättningen av Tailwind matchar det som magen är redo att ta upp snabbast.

Strunta i gels, bars och piller och kör med Tailwind hela dagen.

Din vätskeblåsa kommer också att älska Tailwind. Tailwind löser upp sig helt vid kontakt med vatten och blåsan blir ren under rinnande vatten. Inget kladd och ingen otrevlig eftersmak.

Flipbelt - Så får du med dig allt på träningen

Runon är återförsäljare av Flipbelt, det smarta orginalet bland löparbälten. Med ett Flipbelt får man med sig nycklar, mobiltelefon och vattenflaska när man tränar. Även de största mobiltelefonerna får plats.

Flipbelts konstruktion är enkel - och som vanligt ligger genialiteten i det enkla. Det snygga och innovativa löparbältet håller allt på plats och sitter tajt och säkert mot kroppen. Du hittar ditt Flipbelt online hos oss på Runon.

De allra flesta mobiltelefoner passar i Flipbelt

Flipbelt Classic - Originalet

Flipbelt Classic heter det klassiska löparbältet som också är det populäraste

Flipbelt Tillbehör

Det finns flera tillbehör till Flipbelt exempelvis vattenflaskor och till och med en laddbar lampa

Flippbelt Reflective - Reflex för löpare

Samma smarta löparbälte, men med dragkedjor i öppningarna och helt reflekterande

Flash är en smart Led-reflexväst utmärkt för löpning

Save Lives now tillverkar lätta reflexvästar med LED belysning som gör dig synlig från upp till 300 meter. Reflexvästen Flash ett fantastiskt sätt att ge dig till känna som löpare, med ledbelysning både fram och bak. Belysningen drivs av uppladdningsbart batteri som du enkelt laddar.

Minskad risk för olyckor med Reflex/LED-väst

Redan i skymningen ökar risken för olyckor och risken att bli påkörd av en bil är tre gånger högra i mörker än i dagsljus. Därför är det en billig livförsäkring att göra sig synlig. Borde det inte vara lag på att vi löpare ska göra oss synliga?

Saltstick - Ersätter salter och elektrolyter snabbt och enkelt

Saltstick tillverkar produkter för att ersätta de salter, mineraler och elektrolyter som vi tappar vid hård träning. Det gör att vi ger kroppen förutsättningar att inte krampa och att vi lättare kan ta till oss vätska vilket leder till att den berömda väggen hålls på avstånd

Injinji - Tåstrumpor som minskar risken för skavsår och blåsor

Injinji tillverkar tåstrumpor, de används ofta av löpare och ultralöpare för att undvika skavsår och blåsor på de längre löpturerna. Att använda tåstrumpor kräver lite tillvänjning, men de som börjat går sällan tillbaka till vanliga strumpor efter att vant sig vid Injinji. Tåstrumpor är speciellt lämpliga för t ex Altra’s löparskor, eftersom de har en bred tåbox där tårna får bättre spelrum.

Att springa med tåstrumpor tar löpningen till en ny nivå, det är en helt annan frihetskänsla, lite som att springa utan strumpor. Tåstrumporna är tillverkade i material som merinoull (NüWool) och Coolmax för att effektivt kunna transportera bort svett och fukt. Injinjis löparstrumpor delas i i modellerna Run, TrailUltra Run och Outdoor

CareX

Vi har testat många sporttejper och många kinesiotejper, problemet har ofta varit att klistret inte håller måttet. Antingen är det för kladdigt eller så sitter det för dåligt. Vi har valt kvalitetstejper från CareX i vårat sortiment. Då kan vi med gott samvete rekommendera er att använda sporttejpen utan problem

Ultimate Direction - uppfann löparvästen

Ultimate Direction marknadsledare inom ultralöpning!

  • Uppfann löparvästen
  • Tar ett socialt ansvar
  • Utvecklar produkter tillsammans med atleter
  • Passar alla nivåer av löpare, men specialiserar sig på långdistans och trail. Gärna i kombination

Kvalitet och innovation leder till den första löparvästen

I trettio års tid har Ultimate Direction varit på toppen, aldrig backat för innovationer och alltid ställt krav på kvaliteten. För det är det som det handlar om när du som långdistanslöpare ger dig iväg, kvalitet och innovation är avgörande. Så när UD(Ultimate Direction) 1985 lanserade begreppet vätskeryggsäck var det många som omfamnade iden att bära med sig vätskan på ryggen direkt. I dag är det en världsstandard för långdistanslöpning, ja till och med för alla distanser av löpning.

Socialt ansvar ger bättre löparprodukter

UDs mission är att förse alla atleter med de ultimata produkterna, väl utformade och anpassade för tuffa tag samtidigt som man har en tydlig plan för hur man tar socialt ansvar och arbeter för en bättre miljö. Vi på Runon kan inte nog rekommendera UDs produkter.

OOfos sandaler - återhämtning för trötta fötter

Oofos har med sina sandaler och tofflor i Oofoam® -skum skapat en helt unik produkt. Med sitt mjuka, patenterade, material är sandalerna snälla mot trötta fötter, och ger dig bra stöd och dämpning efter långa aktiviteter. Sandalerna finns är unisex och passar lika bra för damer som för herrar. Oofos sandaler passar till alla med trötta fötter men för löparen blir den en viktig del av återhämtningen. Storlekarna är normala, men titta gärna i vår storlekstabell

Oofos kan lindra löparskador som hälsporre

Oofos sandalen är inte en medicinsk produkt, men många med hälsmärtor som plantar fasciitis (hälsporre) vittnar om att det mjuka skummet avlastar tycket mot det ömmande partiet.

Stötdämpande material återhämtar fötterna

Enligt OOfos egna mätningar absorberar OOfosskummet 37% mer än liknande dämpnigsmaterial i skor och sandaler. Om just 37% är en marknadsföringsiffra eller inte spelar kanske inte så stor roll. Att sätta ett par OOfos på fötterna är otroligt skönt och avlastar senor och leder inte bara i fötterna utan även i underben, anklar, knän och höfter.

Så passa på och låt dina fötter och ben vila ett tag, under tiden som du använder dem.

Löparkläder som tål hårda tag

Amerikanska Orange Mud tillverkar rejäla produkter för, framför allt, traillöpning. Man är ett innovativt företag som gärna provar nya vägar

Vän Sweden - svensktillverkat tvättmedel

VÄN är en serie hygien- och rengöringsprodukter, helt svensktillverkade; skonsamma och miljöanpassade. Produkterna är vänliga mot både människor och miljö. Ett medvetet val för alla Runons kunder! När man lever ett aktivt liv går det lätt åt stora mängder tvättmedel, duschtvålar och schampo. Alla Väns produkter är koncentrerade och räcker länge. Det räcker med en ytterst liten klick för att bli ren och dofta fräscht!

Sportslick - skavsårsalvan för löpare simmare och cyklister

Vid långa och tuffa utmaningar uppstår alltid ett nötande mot huden, friktion. Detta leder förr eller senare till skavsår och det är här Sportslick-salvan kommer in. En vattenfast salva som sitter kvar på huden timma efter timma och minskar friktionen, till och med vid simning! Sportslick sportsalva är dessutom antibakteriell och svampdödande vilket gör den användbar vid all hudirritation. Skav runt brösten, mellan skinkor, bröstvårtor, skavsår mellan låren, armhåla och så vidare kan lätt undvikas med ett lager av Sportslick.

Sportslick eller vaselin?

Många som tidigare har använt Vaselin för att skydda sin hud går över till Sportslick efter att ha testat hur bra den häftar sig kvar på huden och att den också har antibakteriellt innehåll som tar ner rodnader och svalkar redan skadad hud. Att den sitter kvar länge uppskattas av långdistanslöpare och cyklister. Bland simmare är Sportslick populär då den är rejält vattenfast. Så sluta få skavsår mellan låren när du springer långt, smörj in dig innan du startar.

Sportslick används av atleter över hela världen

Sportslick grundades i Los Angeles av läkaren och långdistanslöparen Samir Shahin. Hans patenterade salva växte fram ur behovet att vårda sin hud från blåsor och fruktansvärda skavsår under långa distanser. I dag används Sportslicksalvan av atleter över hela världen; löpare, cyklister, simmare den fungerar och sitter kvar i alla element. Tvättas sedan bort med tvål och varmt vatten.

Nordic Grip - Du dubbar dina löparskor själv!

Med skruvdubbar kan du enkelt dubba såväl löparskor, fiske- eller jaktstövlar, vandringsskor eller varför inte barnens skor. Du gör enkelt jobbet själv och i våra paket ingår både dubbar och verktyg, du behöver inget annat. Med vår guide är det enkelt att följa med, du dubbar ett par skor på 10 minuter.

Montera dubb i dina löparskor själv

Nordic Grip är tillllverkade av Best-grip och är enkla att montera direkt i dina favoritskor, du gör dem direkt klara förl löpning på is och packad snö utan att halka. Så här gör du!

Altra - löparskor med bred tåbox och noll drop

Altra Running hjälper dig att landa på framfoten naturligt!

  • ✔️ Zero Drop - 0 mm drop, alltså lika högt till marken både vid tårna och hälen
  • ✔️ Foot Shape - En bred tåbox som låter tårna ta plats
  • ✔️ Full dämpning - Alla Altraskor är dämpade men olika mycket
  • ✔️ Fit4Her - Speciella damvarianter av alla skor med smalare häl och högre fotvalv.

Altra skor för ett naturligt löpsteg

Altra skor är inte minimalistiska eller barfotaskor som många tror. Altra förespråkar en naturlig fotisättning och det innebär noll drop och smart dämpming. Det är detta som underlättar ett naturligt löpsteg.

En bred löparsko som låter tårna breda ut sig

Alla Altraskor har Zero drop (noll drop) - det betyder att skon inte är uppbyggd i hälen, utan håller samma läge på foten som om vi sprang barfota. En konstruktion som bjuder in till att landa tydligare på framfoten, eller åtminstone längre fram på foten.

Altras skor är dämpade - från minimalt till maximalt dämpade skor

Drop eller  lutningen på skon har inget med dämpning att göra, Altramodellerna är alla mer eller mindra dämpade för att vara skonsam mot knä och höfter.  Altra tillverkar skor som faktiskt tar våra löparfötter på allvar - med en bred tåbox och en utformning som låter foten, och tårna, breda ut sig normalt i skon.

Rätt storlek direkt!

Altras löparskor finns såklart i specifika dam- och herrmodeller, eftersom våra fötter anatomiskt skiljer sig åt. Altras skor säljs i EU storlek men är uppmätta i cemtimeter - följ vår guide hur du mäter dina fötter för en perfekt passform på dina skor.

Alla asfaltsskor från Altra Alla trailskor från Altra

Hüma, naturlig energigel till löpare

Hüma, en 100% helt naturlig energigel som smakar fantastiskt. En fräsch proteinsmoothie - som ger den näring och energi som du behöver för långa löprundor. Hüma är inspirerade av Tarahumara Indianerna i Mexico.  Dessa fantastiska löpare, som blev världskända i boken Born to run, sprang på energi från Chiafröet, precis som Hüma

Earth Bite bars - Vegansk och ekologisk energibar

Earth Bite startades av två collegestudenter, i dag tillverkar man veganska och fullenergibars i sverige. Smakerna är fräscha och varierande.

Om du tränar hårt kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med energi och det är lätt att dippa (i energi såklart, inte i dippskålen). Det är här som en bra energibar kommer in, och med bra med energi så kan du fullfölja eller påbörja ditt pass. För vem vill smälla i sig en middag precis innan träningspasset. Se till  att  alltid ha ett gäng Earth Bite nära till hands när det krisr med energin.

Naturliga ingredienser 100% veganskt

Earth Bite är mycket medvetna om ingredienserna de använder och speciellt deras ursprung. Alla frukter, nötter och bär kommer därför alltid att vara 100% vegan och ekologiska. Earth Bites bars ska inte påverka din kropp, djuren eller miljön negativt. 

Flera smaker

Kort sagt är Earth Bites de allra bästa av alla energibars du kan hitta, och framförallt smakar de bra. Och äkta. Och gott .

https://www.earthbite.se

Aclima – fantastiska plagg i merinoull

Aclima har gjort sig kända för sina fantastiska ullprodukter, framförallt bland sport- och friluftsentusiaster. Men det hela började med att åtebruka ull som blivit över från slitna transportband inom pappersindustrin i norska Drammen för att tillverka innesulor till skor.

Numer är det ull i högsta kvalitet och innovativa plagg för löpare, skidåkare och vandrare som är kunden. Men även krävande plagg till Polis och militär.

Merinoull detta härliga material

Aclima varierar tjocklek med olika ullblandningar i sina nätunderställ, mellanlager, sports-bh, kalsonger, trosor och strumpor men även i ytterplagg som jackor. Aclima har flera serier i sitt sortiment med olika funktion och användningsområde; Lightwool, Hotwool, Warmwool, Coolnet och Woolnet. Runon har ett brett sortiment av Aclimas produkter, utvalda för att de passar dig som löpare

Blisswool - 100% naturligt mot skavsår

BlissWool skyddar dina fötter från skavsår och blåsor. Till exempel när du går in nya skor, promenerar, springer, vandrar, åker skidor eller skridskor, dansar, klättrar, shoppar eller jobbar.Bör finnas med i alla löpare och vandrares vård- och förstahjälpenkit

Antibakteriell mot skav och blåsor

Blisswoll är 100% ren svensk fårull som med sina antibakteriella egenskaper fungerar perfekt för att förhindra skavsår.

Blisswool

Sportdryck och gel med Hydorgel-teknologi

Man kan göra det riktigt enkelt och säga att kolhyrater i höga doser har en tendens att trassla till det för våra magar. Maurten upptäckte att man kunde kapsla in kolhydraterna i hydrogel (ett konstgjort vattenbindande ämne) och på så sätt undvika att kolhydraterna krånglar till det för känsliga magar. Då kan man dessutom ladda på med en rejäl dos kolydrater vilken kan bilda en osannolikt effektiv sportdryck eller gel. Det finns mängder om information vad gäller den unika tekniken bakom Svenska Maurtens sportdrycker och gels men detta är den enkla förklaringen.

Neutral smak med massor av energi

Men om man för ett kort ögonblick glömmer kemin och funderar på vad som faktiskt skiljer Maurten från sina konkurrenter så är det mängden energi i en nästan helt neutral smak. Den neutrala smaken gör att det är lätt att få ner gelen och sportdrycken. Maurten lämnar inte heller en sockrig beläggning på tänderna som alla som hållt igång länge vet är otroligt moralsänkande.

Naturliga ingredienser och glutenfri

Ingen av Maurtens gels och sportdrycker innehåller färgämnen, konserveringsmedel eller smakämnen. Bara naturliga ingredienser och självklart helt glutenfria.

Maurtens historia

Redan 2015 upptäckte man på Maurten hur man kunde tillverka energi till sportutövare med betydligt högre mängd kolhydrater i sina gels, jämfört med konkurrenterna. Helt baserat på naturliga ämnen, blev Maurten väldigt fort otroligt populär och bara något år senare började flera av världens bästa atleter använda energitillverkarens produkter. Resten är som man säger historia.

Petzl - pannlampor till löpare

Petzl har utvecklat lampor och pannlampor i över 30 år och man vet vad som krävs för att passa löpare. Pannlampan för löpare ska vara lätt, vattentålig, lång batteridrift och ge en kraftig ljusbild. Ny teknik har gjort det möjligt för Petzl att uppfinna och designa lampor som blir allt mer kraftfulla, lättare och mer anpassade till alla som älskar löpning och uteliv.

Hitta din pannlampa

Hos oss hittar du bara pannlamor specialicerade för för löpare, det gör det enklare att hitta vad du söker. Du kan vara säker att desa lampor är testade och utvalda av löpare.

Funderar du på vilken modell du ska välja kan du läsa vår Guide: Så väljer du rätt pannlampa för löpning

Smartwool - fantastiska strumpor i merinnoull

Hela Smartwools affärsidé är att tillverka produkter av högsta kvalitet i Merinoull. Det har man gjort sedan 1994.

GU Energy - Innovation inom sportenergi

Sportdoc - Kinesiotejp ökar blodcirkulationen

Officiell leverantör

Sportdoc säljer kinesiotejp av allra högsta kvalitet och är idag det främsta sport medical-varumärket i Sverige. Man är officiell leverantör till bland annat Sveriges samtliga fotbollslandslag, Längdskidlandslaget, Skidskyttelandslaget och Orienteringslandslaget.

Kinesiotejp ger snabbare rehabilitering

Kinesiologitejpen ökar blodcirkulation, muskelaktivitet och prestanda. Ökad syresättning och bortförsel av vätska ger snabbare rehabilitering. Minskat tryck på smärtreceptorerna möjliggör riktad smärtlindring.

Goodr Sportglasögon - sitter perfekt utan att studsa eller glida!

Goodr sportglasögon är unika och stilrena alternativ för alla som älskar att träna utomhus. Dessa glasögon är utformade för att ge dig en kristallklar sikt under alla förhållanden, med både sol- och regnskydd. De har också ett mjukt och bekvämt gummiöverdrag som håller glasögonen på plats, oavsett hur intensiv träningen blir. Goodr sportglasögon är också vattentåliga och lätta, så du kan fokusera på din träning utan att behöva oroa dig för dina glasögon..Alla Goodrs sportglasögon är polariserande och ger ett 100% UV-skydd (UV400) dessutom påstår Goodr :

"no one wearing goodr running sunglasses has ever been attacked by a leopard (as far as we know)."

Sportglasögon i härliga färgkombinationer

Goodr har en härlig humor, och man blir gärna på gott humör när man bläddrar bland alla fina färger. Vad sägs om färgnamn som "Flamingo on a booze Cruise" eller "Iced by Yetis" :D

Sportglasögon till både herr och dam

Goodr sportglasögon sitter lika bra på dam- som herrnäsor. Goodr erbjuder ett antal olika stilar där vi har valt ut sportglasögonen som passar perfekt till löpning, du hittar garanterat en modell och färgkombination som passar dig!

OGS - Our signature line of shades

Originalen helt enkelt, här finder du ett brett utbud av modeller som passar för löpning.

BFGs -Big F*cking Polarized sunglasses

BFGs liknar OGs men har bredare bågar, längre armar och större linser. Lite mer av det goda helt enkelt.

La Sportiva har traillöpningen i blodet

La Sportiva - det finns alltid en sko som passar dig!

La Sportiva är sportmärket som föddes i Italienska aplerna, och det är bland bergen La Sportivas kläder och skor är i sitt rätta element. Traillöpning på stigar en bit från vägarna.

En löparsko för alla tillfällen

Skorna fungerar såklart lika bra i alla trailspår och det finns modeller för alla tillfällen i La Sportivas sortiment, oavsett om du springer långa eller korta distanser eller om du föredrar mjuk skogsmark eller vassa bergsstenar. Med det smidiga Quick Lace systemet snörar du på dig skorna snabbt och du kan enkelt ställa om hur hårt du vill ha dem knutna.

La Sportiva är skomärket har snabbt har blivit favoritskon bland många löpare som gärna springer bland bergen och i fjällen. Mycket tack vare sin behagliga passform och sitt skyddande yttre.

LED- och Reflexvästar från Gato

Reflexvästar med Led-belysning gör dig sedd på ett helt annat vis än traditionella reflexvästar. Det är viktigt att vi löpare syns i höst och vintermörkret, inte minst för oss själva men också för alla trafikanter där ute, att för sent upptäcka en löpare vid vägkanten är orsak till många olyckor.

Använd reflexväst redan i skymningen

Innan den första snön faller under vintermånaderna, lever löpare och fotgängarna farligt i trafiken. Hela 40 procent av alla löpare och fotgängarolyckor sker i mörker och trots att en reflex minskar risken att råka ut för en olycka betydligt, är det många som springer utan. Under vintermånaderna blir det mörkt ute tidigt på dygnet.

NVII - Snabba löparskor för orientering, swimrun, OCR och traillöpning

NVii, uttalas N-Vee och kan tolkas som "envy" alltså avundsjuk. Och just avundsjuk är något man blir när man ser NViis skor. Fantastiska produkter med avstamp i orienteringens och traillöpningens värld. NViis skor är minimalistiska och lätta och låter foten jobba tillsammans med underlaget i skogen.

Terrängskor för riktigt tuffa tag

Med det patenterade SuperFabric materialet på skornas ovansida är skor väldigt hållbar i tuff terräng och i övrigt är de uppbyggda med Kevlar och med skyddande butylgummisulan. Detta är riktiga TERRÄNGSKOR.

En dröm för orienteraren och terränglöparen.

Rockay Running - hållbarhet och garanti

Rockay tillverkar löparkläder, löparstrumor och tillbehör till moderna löpare. Det är ett ungt företag med rötterna i Danmark skapad av ultramaratonlöparen Daniel Chabert. Rockay har en tydlig vision:

"The best performance wear on the planet"

Medvetna val av återbrukbara material

Materialen i Rockays kläder består av de modernaste, tekniska, materialen som finns på marknaden. Fokus ligger på kvalitet och hållbarhet och EKO-tänk.

Rockay - ETHICALLY MADE IN EUROPE

En riktig träningsklocka med GPS

COROS Tillverkar fantastiska träningsklockor anpassade för friluftsliv, berg, asfalt och en aktiv livsstil. COROS hade fler än 10 proffsidrottare och ambassadörer på startlinjen vid 2020 Olympic Marathon Trials i Atlanta, Georgia. Bland annat Desiree Linden som ledde laget som slutade på fjärde plats.

Med fokus på enkelhet och batteri

Coros kombinerar högklassig hårdvara med innovativ teknologi för att klara världens mest påfrestande miljöer. Träningsklockorna har utformats, testats och finslipats för oss som tränar, av idrottare. Fokus ligger på ett snyggt yttre, enkla att lära sig att använda och med en galet bra battritid. Älskas av många Ultralöpare

Lumeolight är en patenterad belysning för löpare

Lumeolight har en fantastisk patenterad lösning på hur man färster en lampa på sina kläder eller väska, barnvagn och så vidare. Tryck lampan mot den plats på plagget du vill fästa den och vrid på knappen. Små nålar, som är skyddade så du sticker dig inte, låser fast lampan och du kan springa iväg. Lampan fäster även på magnetiska ytor. LumeoLight är den nya generationens wearable light.

Vitt eller rött ljus på hela 350 lumen

Lampan skiner med vitt ljus, men är ställbart och  kan lätt ändras till rött ljus om du exempelvis fäster lampan på ryggen. Den är 40 mm i diameter och väger endast 19 gram. Du laddar din Lumeolight med USB-C och LED-belysningen lyser med hela 350 lumen.

Buff - allroundplagget som alla bör ha minst en av

Ordet Buff är idag så mycket mer än ett företagsnamn,  det har blivit synonymt med den klassiska buffen, alltså halsvärmaren som du lätt kan ändra funktion på - till mössa, pannband, handvärmare mm. Det är Buff som är originalet.

Halsvärmare eller solskydd?

Det hela började för mer än 25 årsedan i Barcelona. Med en enkel ide skulle man skapa ett multifunktionellt allroundplagg som skulle ta världen med storm och kopieras i ofantliga mängder världen över. Lösningen var så klart den klassiska Buffen - den tubformade och sömlösa halsvärmaren. Gjord inte bara för att hålla värmen utan också för att skydda mot den heta solen. Ett plagg för årets alla dagar. I dag älskad av atleter och löpare som ett enkelt plagg som ändrar funktion efter behov, dessutom lätt att stuva ner i en ficka.

Sätt säkerheten först när du springer

Lifesystemns har produkter för säkerhet och första hjälpen. Man packar sina lätta produkter i minimala väskor som är perfekta att stoppa ner i lygggsäcken när du ger dig ut på dina löparäventyr. I vissa tävlingar är det ett krav på ett första-hjälpen kit i pckningen.

Boot bananas - Mot illaluktande skor och kängor

Boot Bananas har räddat många löparskor från stinkdöden. Stoppa i dem i skorna direkt efter ett hårt pass i sura diken, leriga åkrar eller bara pulsande i regnpölar. Boot Bananas absorberar fukten och låter inte sur doft ta över

hur man använder  boot bananas


Fractel kepsar för löpare

Fractel är ett ledande varumärke av friluftskläder och utrustning. Med fokus på innovation och prestanda designar och tillverkar Fractel högkvalitativa produkter som är byggda för att stå emot väder och vind och hjälpa dig att tänja på dina gränser. Oavsett om du är en seriös löpare eller bara letar efter pålitliga och bekväma kläder och utrustning för din löpning, har Fractel något för alla. Fractel kepsar har blivit något av en favoritprodukt bland löpare i allmänhet, och framförallt hos långdistansarna

HOKA - fantastiska löparskor till fantastiska fötter

Hoka är ett varumärke som verkligen passar in i Runons sortiment. Löparskotillverkaren har en fantastisk historia bakom sig och har med åren blivit ett riktigt folkkärt alternativ till både nybörjare och erfarna löpare. hos oss platsar bara de märken som bidrar till din löpning. Hoka älskas av mängder av löpare för sin magiska dämpning och sitt ofta låga drop (4-8mm). Vi på Runon ♥ Hoka.

Inspirera människor att springa

HOKA säger själva att deras mål är att inspirera människor att springa. De vill ge alla idrottare möjlighet att agera kreativt, att driva framåt med mål och passion. Det är ambitiöst, men det är inte bara tomma ord. Man driver verkligen utvecklingen framåt och tittar inte så mycket på vad alla andra likriktade märken har för sig.

HOKA är inte bara en sko, det är en känsla

Att springa i HOKA är en känsla olik alla andra. Förbättrad dämpning och en noggrant konstruerad mellansula ger en mjuk, mjuk och effektiv löpning. Och det är de innovativa teknologierna som gör HOKA-skorna unika.

Effektiv mot dålig lukt i dina träningskläder

Har du funderat på varför dina kläder luktar illa även när du precis har tvättat dem? RE:CLAIM har studeraderat många illaluktande kläder och fann att vanligt tvättmedel inte tar itu med källan och därför misslyckas det med att helt ta bort den dåliga lukten i kläderna

Under Armour - ett genomtänkt löparsortiment

Historisk sett har Under Armour länge legat i topp när det gäller genomtänkta sportkläder för atleter. Sedan flera år tillbaka finns det ett mycket genomarbetat och genomtänkt sortiment för löpning vilket gjort Under Armour till ett av varumärkena vi har velat erbjuda i vårt sortiment.

Löparkläder för alla tillfällen

När du letar efter högkvalitativa specialistlöparkläder, så är det vissa delar som måste finnas på plats - sköna, passformen, svetttransporterande, flexibla och genomtänkta sömmar. Att du ska känna dig sval och torr även på högintensiva löpturer är självklart men minst lika viktigt att plaggen sitter med bra passform - även efter flera tvättar. Alla som sprungit långa lopp vet vad en felaktigt placerad söm kan göra mor huden. Här ligger Under Armour i topp, dessutom tycker vi att plaggen är snygga och det är lätt att matcha sin outfit

Dryrobe - Världens mest mångsidiga plagg för ombyte

Dryrobe är perfekt när du vill hålla dig varm inför eller direkt efter ett lopp. Är du tömd på energi kommer kylan snart smyga sig på när du står still. 

Dryrobe® Advance är tillverkad för att låta dig byta om var som helst och skyddar dig samtidigt från väder och vind. Att hålla dig varm och torr i alla klimat är så klart viktigt.

Dryrobe är så mycket mer än din vanliga handduk, kombinationen av ett väderbeständigt yttre med ett supervarmt innerfoder gör att du snabbt torkar.

Tillverkad av 100 % återvunna material .

Joe Nimble - löparskor med bred tåbox

Joe Nimble löparskor är utvecklade med hjälp av den senaste forskningen inom biomekanik och ergonomi för att ge löpare en sko som är specifikt anpassad för löpning. Detta inkluderar funktioner som en naturlig och flexibel känsla, samt en unik toefreedom-design som ger fötterna frihet att röra sig och vidga sig naturligt, vilket kan hjälpa till att förbättra balansen och koordinationen. Joe Nimble skor är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin och forskningen för att ge löpare den bästa möjliga upplevelsen.

Joe Nimble erbjuder skor med den unika toefreedom-designen, som ger fötterna möjlighet att röra sig fritt och naturligt. Detta är särskilt viktigt för löpare, eftersom det kan hjälpa till att förebygga skador och öka prestandan.

Toefreedom-designen är unik

Toefreedom-designen innebär att tårna har frihet att röra sig och vidga sig naturligt, vilket kan hjälpa till att förbättra balansen och koordinationen. Dessutom kan det hjälpa till att förebygga trötta och ömma fötter. Joe Nimble skor ger en nära-till-marken-upplevelse och en känsla av att gå barfota, samtidigt som de ger stöd och skydd för fötterna.