Tillverkare

17 aktiva tillverkare

Gococo är ett Svenskt varumärke som vi är stolta att representera. De flesta av Gococos löparstrumpor är tillverkade med funktionstekniken 37.5 vilket innebär att de transporterar bort fukt bättre än många andra material. I Gococos sortiment hittar du inte bara vanliga löparstrumpor utan även  kompressionsstrumpor och trailstrumpor.

Atsko startade redan 1933 med en unik produkt, SNO-SEAL, ett naturligt bivax för att skydda läderkängor. HAr sedan vuxit till ett företag som med ett grönt tänk bland annat skapat dett effektiva tvättmedlet Sport Wash. Sport Wash är milt, miljövänligt och ett säkert tvättmedel som du kan använda till alla tvättbara material och är säkert även mot känsliga plagg. Ett perfekt tvättmedel för dina träningskläder, eftersom det mycket effektivt tar bort dålig lukt, som svett och unkenhet.

Tailwind utvecklades av Jeff Vierling, en traillöpare som tröttnade på sötsliskiga sportdrycker som var svåra att få i sig och som sällan gav önskat resultat. Målättningen var tydlig, att ta fram en enkel sportdryck med goda smaker packade med elektrolyter, återhämtning och energi. Ur detta föddes Tailwind som i dag i princip är industristandard hos Ultralöpare

Flipbelt behöver knappast någon närmare presentation. Man har tagit ett problem, hur får man med sig nödvändigheter när man rör på sig, och utvecklat den perfekta produkten Flipbelt! Det snygga och innovativa tubbältet håller allt på plats i tryggt förvar. Säg hejdå till studsande telefoner och stickande nycklar.

Hydrapak levererar vätskesystem av världsklass, softflaskor, .  Vi säljer ett utvalt antal som passar som handen i handsken till exempelvis våra löparvästar

Wilja Labs är ett Svenskt familjeföretag som, precis som Runon drivs av löparentusiaster. Innovativa och prisvärda vätskeryggsäckar och löparvästar som The eXplorer eller The inDestructible som passar alla typer av löpare är bara några av de smarta produkterna som du hittar hos oss från Wilja Labs. Wiljas otroligt smarta vätskeblåsa med dubbla fack, en för vatten och en för sportdryck. Missa inte heller Wilja Labs softflaskor som är numer standrard hos Runons personal.

RAD säljer inte bara redskap för självmassage, de har ett helt koncept med utbildning och träning också.

Men för Runon handlar det i första hand att om att hitta en pålitlig tillverkare av massageprodukter som faktiskt gör skillnad för trötta muskler. Och det gör RAD. Hög kvalitet och goda resultat är vad vi fastnade för. Ett exempel är favoriten Rad Rod Massage roller som är en pina att använda på trötta vader. Men resultatet? Wow!

Vår top tre lista med RAD-produkter är

  1. Rad Rod Massage roller
  2. RAD Roller original massagebollar
  3. RAD Helix Foam roller

Puori är ett skandinaviskt kosttillskott, grundat i Danmark med mottot att förse marknaden med de bästa och mest effektiva kosttillskotten till den bästa kvaliteten. Inga artificiella färgämnen eller tillsatser. Bara rena, naturliga ingredienser. För din hälsa och ditt liv.

Injinji tillverkar tåstrumpor. Att löpa med tåstrumpor tar löpningen till en ny nivå, det är en helt annan frihetskänsla, lite som att springa utan strumpor.

Produkter för traillöpning och MTB