Liten löparbutik, stort ♥

Detta är historien om två män som en bit in i livet, var och en på sitt håll, hittade något nytt.

Vi hittade något som motiverade och drog, något som spred energi och som gjorde oss bättre som människor, det är den delen av historien vi vill tro på i varje fall. Vad vi hittade? Vi hittade Löpningen!

Vi är löpargädje

Nästan samtidigt fann vi också löparglädje; Nicke för långa vindlande asfaltsvägar; 1 mil, 2 mil och i bland 42195 meter. Tomas hittade sin löparglädje på slingrande stigar i skogen och löpning som tar livet till gränsen och tillbaka, ultralöpning och 24 timmars löpning. Sin passion för långa och tuffa utmaningar delar Tomas med sin fru UltraEbba, det är under sådana strapatser det man bär med sig och det man bär på sig visar sitt sanna jag.

Tomas på runon springer i kroatien
Tomas i Kroatien

Expertis och passion i kombo

Också i yrkeslivet hittade vi lika, Nicke som programmerare och e-handelschef och Tomas som logistikansvarig på ett stort och expansivt postorderföretag. Och det var här idéen om Runon.se växte fram. Butiken där vi kan kombinera vår kunskap med vår passion, butiken där vi kan ge av våra erfarenheter.

Det finns många som säljer sportutrustning men det finns inte så många butiker som säljer löparglädje med ett gigantiskt:

Utvalt för din löpning

Det gör Runon, Så när du handlar av oss kan du med säkerhet veta att produkterna vi säljer är noga utvalda och att v har provat eller använder allt själva. Känn dig trygg med det.Du kan också vara säker på att vi gör allt för att du ska bli nöjd, för vi hör ju alla till löparfamiljen och som man känner sig själv känner man ju andra.

Ärlighet, löparglädje och kvalitet är Runons värdeord och som kund hos oss blir de också dina.

Häng med oss och investera i lite löparglädje!.

Vännerna på Runon Tomas och Nicke