Löparbutiken med det stora ♥

Löpare är inget man blir, det är något man ser till att vara!

Man blir löpare när man har bestämt sig, inte när strumporna finns på plats och skorna är snörade. Det är i ögonblicket när du har landat med första foten mot asfalten, mot gruset, mot tallstigen; det är då du transformeras och det är då du blir en löpare.

Vi har gjort den resan och gör den om och om igen. Vi har tvivlat, vi har haft ont, vi har gråtit och vi har skrattat när orken inte längre räcker till. Vi har stannat och vi har gått och vi har torkat blötsnö ur ögonen och vi har snorat och snubblat och vi har njutit i varje ögonblick!

Vi är Runon, tillsammans är vi löparglädje!

Vi säljer löparglädje

Därför är det viktigt att alla produkter fungerar som de ska och att allt håller hög kvalitet. Kvalitet är ju också en fråga om hållbarhet, vi vill använda våra produkter om och om igen. Vi testar allt själva och försöker vara kräsna i våra val av leverantörer. Men gemensamt för alla våra produkter är att de ska låta dig ägna mer tid åt löpningen och mindre tid åt att irritera dig över materialet.

Nyheter

  • Ännu fler produkter från norska Aclima i sortimentet

    Som många redan vet är vi kräsna när det kommer till de varumärken vi vill samarbeta med, kvalité och funktion och någon form av hållbarhetstänk är viktiga parametrar. Att skala upp med ett gediget sortiment av Aclima-produkter ligger helt i linje med detta.
  • Vän Sweden intervju med Runon

    VÄn Sweden skriver om Runon i sin blogg, "Vi på VÄN är mycket glada över att få finnas med bland de varumärken som Runon presenterar i sin butik."

Nyhetsbrev

Prenumerera på Runons e-postutskick. Med ojämna mellanrum får du löpartips och några fina erbjudanden