Injinji Outdoor Crew Merinoull Slate - Tåstrumpa i Merinoull

En härligt varm och hög tåstrumpa för vandring och löpning i mjuk merinoull (Nüwool). Perfekt för långa löppass eller vandringar året runt.
265 kr
Om du köper 2 st eller fler av denna färg/variant, så betalar du bara 245 kr st.
*
Lagerstatus
Slutsåld
Hitta din storlek (Storlekstabell)

En tåstrumpa i ull som håller dig varm och torr

"Behöver aldrig längre tejpa tårna till marathonlopp. Toppenstrumpor! Glöm alla andra löparstrumpor. Dessa är värda varje krona."
- Ur ett mejl från en kund

Injinji Outdoor är en tåstrumpa tillverkad i Merinoull, nylon och licra. Löparstrumpan är formad efter dina fötter och skyddar dig mot skavsår som uppstår vi friktion, hud mot hud. Nüwool-ullen har en fantastisk förmåga att transportera bort fukt från huden och hjälper till att hålla fötterna torra även under långa turer. Strumporna lämpar sig därför utmärkt till längre vandringar eller vid långa löpningar, till exempel ultralöpning. Perfekta till ett fjällmaraton. Detta är också den perfekta strumpan för att pulsa fram i ett härligt vinterlandskap.

Torkar snabbt

Materialet torkar snabbt och håller fötterna luktfria. Strumpan är i Crew-höjd, det innebär att den når en bit över ankeln och skyddar därmed fotleden från snö och smuts. Sitter fantastikst skönt på foten.

Injinji Outdoor

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull. Outdoor är utformad för att ge bra stoppning, stabilitet och komfort för alla utomhusaktiviteter.  Samtidigt minskar merinoullen risken för skavsår och dess naturligt mjuka egenskaper gör att strumpan passar perfekt för alla typer av väder.


Material

  • 75% Merinoull
  • 22% Nylon
  • 3% Lycra fiber


Storlekar

  • Small (37-40 EU)
  • Medium (40,5-44 EU)
  • Large (44,5-47 EU)

Passar extra bra till:
maratonlöparen ultralöparen vandraren vinterlöpning