Returer ( Här anmäler du din retur )

ATT TÄNKA PÅ!

Börja alltid med att fylla i detta formulär  då skapas det upp ett returärende hos oss. Glöm inte att fylla i returorsaken. När du har skickat formuläret får du ytterligare instruktioner.

SÅ GÖR DU: OM DET ÄR FEL PÅ VARAN

Om det skulle vara ett fel på produkten som uppstått i tillverkningen. Då upprättar vi en reklamation. Förutom en tydlig beskrivning av felet behöver du dokumentera felet genom att skicka bilder till oss. Om du reklamerar skor behöver vi ha bilder som visar felet, vi behöver ha bilder på undersidan av sulorna som visar slitaget på sulorna samt bilder på lappen som ofta sitter på insidan av plösen där storlek och modell framgår. På andra varor än skor räcker det med bilder som visar felet.

Fyll sedan i formuläret och invänta vidare instruktioner.

SÅ GÖR DU: OM DU ÅNGRAR DITT KÖP

Ibland blir det inte som man tänkt och man ångrar sitt köp. Inom 14 dagar går det utmärkt att returnera en vara till oss. Du bekostar själv för returfrakten. Fyll i formuläret och följ sedan instruktionerna om hur man returnerar en vara.

SÅ GÖR DU: OM DU VILL BYTA

Ibland passar inte varan du har köpt. Om du vill byta din vara då lägger du en ny order på runon.se, sedan returnerar du produkten som blev fel. Du bekostar själv returfrakten. Fyll i formuläret och följ sedan instruktionerna om hur man returnerar en vara.

Tack för att du är vår kund

Team Runon