Välkommen på invigning - RUNONs lagerbutik

Välkommen på invigning - RUNONs lagerbutik

Du är nu inbjuden till vår invigning av vår lagerbutik och nya lager i Bankeryd, utanför Jönköping!

Var: Fabriksvägen 15, Bankeryd

När: 20 april 10.00-14.00

Den lilla löparbutiken på nätet, runon.se växer och växer så pass att vi har flyttat till nya lokaler och öppnar ett Showroom. Hit kan du komma för att hämta dina beställda order eller för att prova de där skorna för att vara säker på att de passar.

Vi börjar fira med en öppningsfest

Gillar du löpning och jogg så är du ♥-ligt välkommen till oss den 20 april, då händer det grejer. Vi öppnar upp vårt lager och showroom och vi bjuder på grillad korv och provsmakning av olika energiprodukter.

Leverantörer är på plats och visar bland annat Joe Nimble skor (Du får faktiskt ta med ett par och provspringa ett varv i skogen!), Ultimate Direction löparvästar och ryggsäckar, Injinji tåstrumpor mm.

Vi frestar till med riktigt vassa priser på energi, skor och löparkläder under dagen. Dessutom har vi plockat ihop en ordentlig fyndlåda: fylld med skor, strumpor, kläder och andra löpartillbehör. Men bara i enstaka exemplar! Från 50:- och uppåt.

Kom i löparkläder och provspring med våra kompisar från TNT (Team Nordic Trail) som bjuder på upplevelselöpning i vackra naturreservatet bakom våra lokaler. Vi står för energidryck till löpingen

Varmt välkommen

Var: Fabriksvägen 15, Bankeryd
När: 20 april 10.00-14.00