Runon - Till oss är alla löpare välkomna

Löpare är inget man blir, det är något man ser till att vara!

Man blir löpare när man har bestämt sig, inte när strumporna finns på plats och skorna är snörade. Det är i ögonblicket när du har landat med första foten mot asfalten, mot gruset, mot tallstigen; det är då du transformeras och det är då du blir en löpare.

Vi har gjort den resan och gör den om och om igen. Vi har tvivlat, vi har haft ont, vi har gråtit och vi har skrattat när orken inte längre räcker till. Vi har stannat och vi har gått och vi har torkat blötsnö ur ögonen och vi har snorat och snubblat och vi har njutit i varje ögonblick!

Vi är Runon, tillsammans är vi löparglädje!

Runon en e-handel för löpning och friluftsliv ♥

Hos Runon hittar du som löpare det du behöver för att må ännu bättre i löparspåret. Ärlighet, löparglädje och kvalitet är våra värdeord som vi gärna vill dela med oss av till er. Vi är  löpare och har höga krav på produkterna vi säljer, fråga oss gärna om råd!

Runon drivs av två entusiastiska löpare, Tomas och Niklas och vår vision är att vara en viktigt e-handel för dig som älskar löpning lika mycket som vi. Vi finns på en marknad med många stora aktörer men tror att den lilla personliga butiken med ett urval av världens bästa produkter inom löpning har en viktig roll att spela.

Vi vill vara en frisk fläkt i sportvärlden och utmanar med god service och med prylar och kläder i världsklass för både män och kvinnor. I vårt sortiment hittar du allt som hör löpningen till - löparstrumpor från bland annat Gococo och Aclima, tåstrumpor från Injinji och fantastiska plagg i merinoull från Aclima. Du hittar smarta löparvästar från Ultimate Direction och energi från märken som Maurten och Tailwind. Vi har ett stort sortiment löparskor från Altra Running och La Sportiva, både för traillöpning och asfaltlöpning liksom sköna återhämtningssandaler från Oofos. Kort sagt det mesta du behöver inom löpning.

Det viktigt att alla produkter fungerar som de ska och att allt håller hög kvalitet - det en fråga om hållbarhet, vi vill kunna använda våra produkter om och om igen. Vi testar allt själva och försöker vara kräsna i vårt val av leverantör. Men gemensamt för alla våra produkter är att de ska låta dig ägna mer tid åt löpningen och mindre tid åt att irritera dig över materialet.

Nyheter

  • Saucony: Välkommen in i värmen hos Runon

    Det här tycker vi på Runon är väldigt kul, att få meddela samarbete med nya starka varumärken är alltid inspirerande. Nu är vi en officiell återförsäljare av Saucony, ett märke känt för sina högkvalitativa löparskor.
  • Pressrelease: Henrik Severed ny delägare

    Det är glädjande att kunna berätta att Runon ledningsgrupp utökas med både löpare och kompetens när Henrik Severed kliver in som ny delägare. För Tomas och Nicke innebär detta att Runon tar nästa steg mot att bli Sveriges e-handelsdestination för löpare

Nyhetsbrev

Prenumerera på Runons e-postutskick. Med ojämna mellanrum får du löpartips och några fina erbjudanden