• Hem
  • Nyheter
  • Välkommen till Runon Joe Nimble: löparskoföretaget som revolutionerar skomarknaden

Välkommen till Runon Joe Nimble: löparskoföretaget som revolutionerar skomarknaden

I Sverige är Joe Nimble en, relativt sätt, ny aktör på löparskomarknaden och vinner snabbt popularitet bland löpare. Joe Nimble som är ett tyskt företag grundat 2002, designar och tillverkar löparskor med fokus på naturlig fotrörelse och minimalism. Därför är det extra kul att välkomna Joe Nimble till Runonteamet, detta kommer att bli bra!

Logotype Joe Nimble

Lågt drop

En av de främsta egenskaperna hos Joe Nimbles skor är deras låga häl-till-tå-drop. Det betyder att hälen och fotbladet är på en liknande avstånd från marken, vilket främjar en mellan- eller framfotslöpning. Detta kan hjälpa till att minska påverkan på leder och muskler och kan också förbättra löpandeffektiviteten.

Bred tåbox

Dessutom är Joe Nimbles skor utformade med en bred tåbox, vilket tillåter naturlig tåspridning och en mer bekväm passform. Företaget använder också högkvalitativa material för att göra skorna hållbara och ventilerande, för att säkerställa att de klarar av kraven från löpning.

"Vi tror att löpning ska vara en naturlig och bekväm upplevelse," säger Joe Nimbless VD. "Våra skor är utformade för att låta löpare känna sig mer förankrade på vägen samtidigt som de erbjuder den nödvändiga stödet och skyddet."

Företaget erbjuder ett brett utbud av skor för olika typer av löpare, inklusive väg- och terränglöpning, samt skor för olika nivåer av erfarenhet och fitness. Några av de mest populära modellerna inkluderar Joe Nimble Addict Road och Joe Nimble Addict Trail.

Allt fler löpare som söker efter skor som främjar naturlig fotrörelse och minimalism, desto mer verkar det som att Joe Nimble är väl positionerade för att bli en viktig aktör på löparskomarknaden. Det tycker vi på Runon är strålande kul!

Joe Nimble