• Hem
  • Nyheter
  • Välkommen Hoka - löparskor med magisk dämpning

Välkommen Hoka - löparskor med magisk dämpning

HOKA - fantastiska löparskor till fantastiska fötter

Hoka är ett varumärke som verkligen passar in i Runons sortiment. Löparskotillverkaren har en fantastisk historia bakom sig och har med åren blivit ett riktigt folkkärt alternativ till både nybörjare och erfarna löpare. Hos Runon platsar bara de varumärken som bidrar till din löpning och om det är något Hoka gör så är det väl just det, med sina väldämpade men fantastiskt lätta skor. Hoka älskas av mängder av löpare för sin magiska dämpning och sitt ofta låga drop (4-8mm), det är inte ovanligt att Hoka-löpare blir goda ambassadörer för märket. Vi på Runon ♥ Hoka.

Inspirera människor att springa

HOKA säger själva att deras mål är att inspirera människor att springa. De vill ge alla idrottare möjlighet att agera kreativt, att driva framåt med mål och passion. Det är ambitiöst, men det är inte bara tomma ord. Man driver verkligen utvecklingen framåt och tittar inte så mycket på vad alla andra likriktade märken har för sig.

HOKA är inte bara en sko, det är en känsla

Att springa i HOKA är en känsla olik alla andra. Förbättrad dämpning och en noggrant konstruerad mellansula ger en mjuk, mjuk och effektiv löpning. Och det är de innovativa teknologierna som gör HOKA-skorna unika.

Hoka finns i flera modeller för både dam och herr

Välkommen till Runon, Hoka!