Joe Nimble W Trail Addict Pro-R Basil - Trailsko för Damer - Kampanj: Oofos på köpet

En neutral löparskor som passar de riktigt långa distanserna på stig, bred härlig tåbox och skön dämpning, är målet halv- eller helmaraton och längre så är detta en sko för dig.
2 395 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)

KAMPANJ Oofos på köpet värde 495 kronor - Gäller tom 31 maj 2024

Vi bjuder på ett par Oofos Flip-Flop tofflor värda 495 kr vid köp av denna sko! Vi skickar samma storlek som produkten. OBS färg kan variera

Joe Nimble W Trail Addict Pro-R: Är detta en revolution inom löpteknik?

Joe Nimble säger att de kan revolutionera din löpupplevelse med Joe Nimble W Trail Addict Pro-R. Detta är en löparsko som är utformad för att driva dig framåt med varje steg. Man påstår sig uppmätt 13% mer "lufttid" på samma löpare som fått springa i olika skor. Inte oss emot att träffa marken 13% mindre under ett maraton eller ett Ultra. Och hör och häpna: Joe Nimble har gjort avkall på sitt nolldrop tänk och levererar här en sko med 4 mm drop. Mycket välkommet hos många löpare.

Användningsområde: Detta är en sko för de långa traloppen, och för den träning som krävs för att nå dit. Är målet halv- eller helmaraton och längre så är detta en sko för dig.

Därför ska du välja Trail Addict Pro-R

 • ✔️ Tåboxen
  - Toefreedom® kallar Joe Nimble det, prioriterar tårnas naturliga hållning och styrka, vilket ger stabilitet och stöd från marken uppåt.
 • ✔️ Dämpningen
  - Högt dämpning (Pebax-skum), gör att du sparar på leder och ligament vi lång tids påfrestning
 • ✔️ Vibram® Yttersula
  - Halkfria och hållbara Vibram® Megagrip LITEBASE med Traction Lug technology

ToeFreedom förklarat

Lätta löparskor för trail med bred tåbox

Detta är en sko med perfekt balans mellan lätt konstruktion och gott om utrymme för tårna. Löparskorna är Idealiska för långdistanslöpning på stig, grusväg och teknisk trail, de erbjuder kraftig dämpning med utmärkt energiåtergivning, vilket säkerställer en bekväm och responsiv löptur mil efter mil, det finns lite att slita på, och det gillar vi!

Lätt och dynamisk konstruktion

Addict Pro-R har ett luftigt ovandelmaterial som är både ventilerande och lätt, vilket håller dina fötter svala och bekväma även under åretas varmaste månader. Mellansulan av lättvikts-Pebax-skum och en slitstark Vibram-yttersula med utmärkt grepp ger en behagligt mjuk men kraftfull löpupplevelse.

Egenskaper

 • Vikt: 270 gram (UK 5)
 • Drop: 4 mm
 • Sulhöjd (hälen) 33 mm
 • Dämpning: max
 • Stabilitet: Neutral
 • Bredd: bred