Aclima WoolNet Original Crewneck M Black - Underställströja i merinoull för herrar

Ett perfekt förstalager vid intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden, för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer.
795 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Aclima woolnet

Avancerad ullteknik i en underställströja

Lufthålen som bildas tack vare nätet gör att fukt transporteras bort fort och även om man svettas mycket känner man sig aldrig blöt. Bäst fungerar Aclima WoolNet som ett första lager direkt mot huden, kanske med en tunn vindjacka över om det inte är så kallt. Annars ett lager två först som kan transportera bort bort fukt.

TYP AV AKTIVITET

Aclima WoolNet passar perfekt vid intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer. Plaggen håller värmen även när de är fuktiga och passar extra bra på flerdagarsturer eftersom dålig lukt inte trivs i merinoull. Ofta räcker det med att vädra plaggen mellan användningarna.

Aclima Woolnet har genomgått en Total Easy Care (TEC) - behandling som gör att tröjan inte kliar och minskar risken för att krympa.

Material

  • 91% Merino Wool
  • 7% Polyamide
  • 2% Elastane

Recensioner

Snittbetyg
4,8
5 recensioner
Skriv en recension
Robin

Riktigt bra undertröja för hösten! Den andas väldigt bra och skyddar lite mot vind, samtidigt som den värmer en hel del utan att svetta ner tröjan man har över. T-shirt som långärmat.
Väldigt hög kvalitet!

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Gäst

Precis testat den och jag är mycket nöjd

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0) *
Gäst

Suverän att ha underst, håller en i rätt temperatur.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Gäst

Suverän att ha underst, håller en i rätt temperatur.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Tobias

Var först lite skeptisk mot en ringbrynja. Det var ju något farfar hade, Men det här är ett grymt plagg. Har nu kört den ner till 0 grader med bara en vindjacka över och det funkar bra både för långpass och intervaller.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0) *