Aclima WoolNet Original Longs M Black - Underställsbyxa i merinoull för herrar

Aclima WoolNet för intensiva aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, är lika sköna en vintrig dag i södra Sverige som i fjällmiljö och på toppturer.
795 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Aclima WoolNet® är originalet när det kommer till ullnäts-plagg.

Underbyxa i ullnät för hög aktivitetsnivå där fukttransport, vikt och ventilation är viktigast.

Det är ingen slump att WoolNet® det naturliga förstavalet vid löpning, skidåkning och andra fyskiska aktiviteter vintertid. WoolNet Longs är en underställsbyxa i ullnät med förstärkningar på knän och slitytor. WoolNet® kan med fördel kombineras med plagg från WarmWool-serien kalla dagar.

Avancerad ullteknik i en underställbyxa

Lufthålen som bildas tack vare nätet gör att fukt transporteras bort fort och även om man svettas mycket känner man sig aldrig blöt. Bäst fungerar Aclima WoolNet närmast kroppen innanför ett skalplagg, som även den bör vara extra bra på att ventilera bort fukt (använd alltså helst inte en tät regnjacka som inte andas).

TYP AV AKTIVITET

Aclima WoolNet passar bäst vid medelintensiv till intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer men är lika skön en kall vinterdag i södra sverige. Plaggen håller värmen även när de är fuktiga och passar extra bra på flerdagarsturer eftersom dålig lukt inte trivs i merinoull. Ofta räcker det med att vädra plaggen mellan användningarna.

Aclima Woolnet har genomgått en Total Easy Care (TEC) - behandling som gör att tröjan inte kliar och minskar krympproblemet.

Egenskaper

Ullnätet är extremt snabbtorkande och skönt stretchigt.

Plaggen har ribbstickningar på utsatt områden för bästa komfort och slitstyrka.

Material

  • WoolNet: 120g/m2,
    • 80% Wool (Merino)
    • 20% Polyamide.
  • Ribbstickningar: 250g/m2,
    • 96% Wool (Merino)
    • 4% Elastane.