VÄN Odörslukare - absorberar dålig lukt och fukt i dina löparskor

Påsar med en blandning av aktivt kol och mineraler som neutraliserar dålig lukt och absorberar fukt, ger fräschare löparskor. Doftfri
49 kr
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Tar bort dålig lukt från löparskor - på naturlig väg

Vän odörslukare tar bort dålig lukt och fukt ur dina löparskor efter tuffa och svettiga löparpass. Påsarna, som du lägger i skorna, är tillverkade av 100% naturliga material. Det riktigt unika med produkten är att den är parfymfri, vi som är känsliga mot starka dofter och allergiker kan sitta lugna i båten.

Odörslukaren innehåller aktivt kol och mineraler

Väns odörslukare är små påsar som du stoppar i dina skor när du ställer undan dem efter din träning. Påsarna innehåller aktivt kol och flera mineraler som neutraliserar de ämnen som der dålig doft. Innehållet absorberar också fukten i skorna, det hjälper till att förebygga uppkomsten av dåliga dofter.

Effektiv i ca sex veckor

En påse räcker i crika 6 veckor och sedan kan du slänga den bland dina hushållssopor, innehållet är helt naturligt nedbrytbart.

Förpackningen innehåller

Varje förpackning innehåller 4 påsar och räcker alltså till två par skor eller så använder du dem efter varandra, alltså i ca 12 veckor. Odörslukaren tillverkas  i miljöcertifierad anläggning i EU.

INNEHÅLL: En blandning av aktivt kol och mineraler.