• Hem
  • Nyheter
  • Ännu fler produkter från norska Aclima i sortimentet

Ännu fler produkter från norska Aclima i sortimentet

Som många redan vet är vi kräsna när det kommer till de varumärken vi vill samarbeta med, kvalité och funktion och någon form av hållbarhetstänk är viktiga parametrar. Att skala upp med ett gediget sortiment av Aclima-produkter ligger helt i linje med detta.

Merinoull

I sortimentet hittar du allt från löparstrumpor till underställ perfekta för löpning och fysiska aktiviteter året om. Merinoull fungerar inte bara när det är kallt, även i värme är detta ett utmärkt och svalkande material. Läs mer om Merinoullens fantastiska egenskaper i vårt blogginlägg, Merinoull - därför ska du springa i ullkläder

Aclima garanterar en god djurvälfärd i sin ullproduktion

All ull kommer från får som behandlas med största respekt på ett hänsynsfullt sätt. Aclima köper sin ull genom ZQ-Merino från The New Zealand Merino Company samt från ön Tasmanien utanför Australien. ZQs certifikat betyder att de respekterar djurens grundläggande rättigheter som är beskrivet i Animal Welfare Act 1999 samt Animal Welfare Amendment Act 2010.

Lightwool - Aclimas serie av plagg som är lätta och utvecklade för varmare dagar.

Woolnet - WoolNet passar bäst vid medelintensiv till intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer.

Warmwool - WarmWool är lämpligt som lager ett närmast kroppen eller som lager två, när det är riktigt kallt.

Doublewool - Yttertyget i WarmWool bidrar med isolering och hjälper till med vidare fukttransport bort från kroppen.