Hüma Energi Gel+ Björnbär & banan, 44g

100% naturlig björnbär och banan-energigel baserad på riktig frukt, massor av energi som får dig att orka mycket längre, köp i praktisk portionsförpackning.
29 kr
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Bara naturligt innehåll

Hüma energigels innehåller 100% naturliga ingredienser och är en mycket välsmakande energigel. Smak av björnbär och banan gör denna gel till ett uppskattat energitillskott när du behöver det som bäst. Dessutom innehåller GEL+ varianterna extra elektrolyter (salter, mineraler och vitaminer).

Helt vegansk och glutenfri.

Ren fruktpuré

Egentligen är detta ren fruktpuré med extra energi, 100% naturligt. Till skillnad från många andra energigels som kan få våra magar i upporor får vi här i oss riktig "mat" som är betydligt enklare att processa, ingen tillsatt glukos exempelvis.

Men det bästa argumentet för Hümas energigel är helt enkelt att de smakar väldigt gott, och fräscht och är enkla att få i sig när kroppen närmar sig minus under långa pass.

42 gram/förpackning.
Ingredienser: 
Koncentrerad sockerrörsjuice, jordgubbspuré, citronjuice, rismalt, malda chiafrön, vatten, jordgubbskoncentrat, havssalt, kokosvatten pulver, citronsyra, naturligt koffein.

Electrolyte Content (per serving): Sodium 240mg, Potassium 85mg, Calcium 25mg, Magnesium 15mg.

Passar extra bra till:
långdistanslöpning tävling