Hüma Energi Gel - Blåbär 43g

En energigel konstruerad med 100% naturliga ingredienser, en fantastiskt välsmakande blåbärs-gel i portionsförpackning.
35 kr
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Hüma är en energigel med ett naturligt och veganskt innehåll

Hüma energigels innehåller 100% naturliga ingredienser och är en mycket välsmakande energigel. Till skillnad från många andra energigels som kan få våra magar i uppror får vi här i oss riktig "mat" som är betydligt enklare att processa, ingen tillsatt glukos exempelvis.

Hüma är en helt vegansk och glutenfri energi gel. Men det bästa argumentet för Hümas energigel är helt enkelt att de smakar väldigt gott, och fräscht och är enkla att få i sig när kroppen närmar sig minus under långa pass.

Det finns många fördelar med Hüma energigel

  • ✔️ 100% vegansk
  • ✔️ Glutenfri
  • ✔️ Goda, naturliga smaker

Ren fruktpuré

Egentligen är detta ren fruktpuré med extra energi, 100% naturligt. Till skillnad från många andra energigels som kan få våra magar i upporor får vi här i oss riktig "mat" som är betydligt enklare att processa, ingen tillsatt glukos exempelvis. Men det bästa argumentet för Hümas energigel är helt enkelt att de smakar väldigt gott, och fräscht och är enkla att få i sig när kroppen närmar sig minus under långa pass.

43 gram/förpackning.
Ingredienser:
Blåbärspuré, Sockerrörsjuice, Rismalt, Filtrerat Vatten, Malda Chia Frön(7-8%), Blåbärskoncentrat, Havssalt, Antioxidantmedel: Citronsyra.

Passar extra bra till:
långdistanslöpning tävling

Recensioner

Snittbetyg
5
1 recensioner
Skriv en recension
Gäst

Fantastiskt bra. Blev inget krångel med magen heller under Idrefjällmara.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *