HÖGA STRUMPOR

Höga strumpor

Tåstrumpor i Crewmodell

Injinjis höga strumpor kallas för "Crew". De tar sig ungefär halvvägs upp på smalbenen vilket värmer och skyddar. Dessa strumpor lämpar sig under höst, vinter och vår.

Höga strumpor från Injinji finns i flera serier:

  • Ultra Run är tåstrumpeserien för just långa distanser, och framförallt många timmars löpning. Här är kvaliteten på materialet helt avgörande och minsta fel kan får ödesdigra konsekvenser. Ultra Run strumporna har en frottéundersida och runt var tå, denna unika konstruktion ger en verkligt fantastisk dämpning som aldrig känns svampig.

    Ultra Run är lite kraftigare än Run- och Outdoorserien, det gör dom slitstarka. 

  • Trail serien är tåstrumpeserien för dig som springer i ojämn och skiftande terräng. Detta kräver att foten hela tiden är med och rör sig naturligt. Injinjis Trail-serie är en tåstrumpa framtagen för ändamålet. Tåstrumporna är medeldämpade och en lite tjockaremudd runt vristen skyddar fotknölarna och ger en känsla av stabilitet. Strumporna är tillverkade för att låta foten klara alla distanser, många ultralöpare uppskattar Trail-serien.

  • Injinjis Outdoor serie har alla de fantastiska egenskaper man kan förvänta sig av en strumpa i ull. De är tillverkade i NüWool™, en Merinoull som hållor foten torr och varm. Fungerar lika bra i varma förhållande som i den svenska vintern. En mellandämpning under foten absorberar stötar och resåren hindrar effektivt smuts och skräp att leta sig in i strumpan. Rekommenderas för hiker och som löparstrumpa under tidig vår, höst och framförallt som en vinterstrumpa för alla löpare.