Skruvdubbar BG1000 (korta dubb) Extra skruvdubbar från Bestgrip till löparskor med tunn sula

En uppsättning dubbar tillverkade av Bestgrip. För dig som redan har ett monteringsverktyg och behöver komplettera med fler dubb. Dubbarna har en unik patenterad gänga som gör att de inte lossnar.
249 kr
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

BG1000 extra dubbar till löparskor och vandringsskor tillverkade av Bestgrip

Nordic Grip BG1000 lämpar sig för skor med tunn sula, dubben tränger inte in längre än 6,2mm

Om du redan har ett monteringsverktyg så är detta paketet för dig! Innehåller 20 dubb (10 dubbar per sko). 1 sats räcker till ett par skor - Om du saknar monteringsverktyg kan du köpa det i en sats tillsammans med dubb. Paketet heter då Nordic Grip BG1000 Skruvdubb med verktyg

Löpträna tryggt i vinter med dubbade skor!

Med NordicGrip skruvdubbar i dina skor behöver du varken tumma på säkerheten eller löpsteget. Dubbarna (10 per sko) ger ett suverent grepp på isiga vägar. Du kan helt enkelt springa tryggt i vinter och inte behöva oroa dig för att halka. Dubbarna är enkla att montera och lika enkela att plocka bort till våren eller när snön har smält.

Spring som du brukar i de skor du älskar!

Vi har alla våra favoritskor men när vintern kommer tvingas vi ibland ställa skorna på hyllan. Med Best Grip dubbar kan du enkelt förse dina favoritskor med dubb inför vinterns isiga löprundor.

Bestgrip Skodubb

Dubbarna är tillverkade av det italienska märket Bestgrip och modellen heter 1000. Dubbarna är tillverkade i det hårda materialet Wolfram vilket gör att de inte nöts ner i första taget. Dubbens gänga är unik och patenterad, dess funktion gör att skruven sitter kvar i skon utan att leta sig ut. Du kan alltså återanvända dessa dubb år efter år.

Vad finns i paketet?

  • 20st dubb (10st per sko) tillverkade av BestGrip med unik patenterad gänga.

Så här monterar du dubbarna

Specifikationer för Nordic Grip BG1000

  • Mått (Diameter x Längd) 6 x 8,4 mm
  • Utstick 2,2 mm
  • Djup i sula 6,2 mm
  • Spets diameter 1.7 mm
  • Unik gänga tillverkad av Bestgrip
  • Originalartikel: Bestgrip 1000
  • Verktyg med bits för BG1000-serien