Tillverkare

49 aktiva tillverkare

Gococo löparstrumpor med 37.7 teknologi

Gococo är ett Svenskt varumärke som vi är stolta att representera. De flesta av Gococos löparstrumpor är tillverkade med funktionstekniken 37.5 vilket innebär att de transporterar bort fukt bättre än många andra material. I Gococos sortiment hittar du inte bara vanliga löparstrumpor utan även  kompressionsstrumpor och trailstrumpor.

Compressport - Kläder för löpare och triatleter

Compressport tillverkar löparkläder för de som tar sin löpning på allvar, man är alltid innovativ och ligger långt fram när det gäller design och nya material. Många av kläderna är anpassade att bära under långa och fysiskt utmattande lopp. UTMB, Ultra Trail Mont Blanc, är en tävling man länge sponsrat

Tailwind Nutrition - sportdryck som är skonsam mot magen

Tailwind utvecklades av Jeff Vierling, en traillöpare som tröttnade på sötsliskiga sportdrycker som var svåra att få i sig och som sällan gav önskat resultat.

Målättningen var tydlig, att ta fram en enkel sportdryck med goda smaker packade med elektrolyter, återhämtning och energi. Ur detta föddes Tailwind som i dag i princip är standard hos Ultralöpare.

Sammansättningen av Tailwind matchar det som magen är redo att ta upp snabbast.

Strunta i gels, bars och piller och kör med Tailwind hela dagen.

Din vätskeblåsa kommer också att älska Tailwind. Tailwind löser upp sig helt vid kontakt med vatten och blåsan blir ren under rinnande vatten. Inget kladd och ingen otrevlig eftersmak.

Flipbelt - Så får du med dig allt på träningen

Runon är återförsäljare av Flipbelt, det smarta orginalet bland löparbälten. Med ett Flipbelt får man med sig nycklar, mobiltelefon och vattenflaska när man tränar. Även de största mobiltelefonerna får plats.

Flipbelts konstruktion är enkel - och som vanligt ligger genialiteten i det enkla. Det snygga och innovativa löparbältet håller allt på plats och sitter tajt och säkert mot kroppen. Du hittar ditt Flipbelt online hos oss på Runon.

De allra flesta mobiltelefoner passar i Flipbelt

Flipbelt Classic - Originalet

Flipbelt Classic heter det klassiska löparbältet som också är det populäraste

Flipbelt Tillbehör

Det finns flera tillbehör till Flipbelt exempelvis vattenflaskor och till och med en laddbar lampa

Flippbelt Reflective - Reflex för löpare

Samma smarta löparbälte, men med dragkedjor i öppningarna och helt reflekterande

Flash är en smart Led-reflexväst utmärkt för löpning

Save Lives now tillverkar lätta reflexvästar med LED belysning som gör dig synlig från upp till 300 meter. Reflexvästen Flash ett fantastiskt sätt att ge dig till känna som löpare, med ledbelysning både fram och bak. Belysningen drivs av uppladdningsbart batteri som du enkelt laddar.

Minskad risk för olyckor med Reflex/LED-väst

Redan i skymningen ökar risken för olyckor och risken att bli påkörd av en bil är tre gånger högra i mörker än i dagsljus. Därför är det en billig livförsäkring att göra sig synlig. Borde det inte vara lag på att vi löpare ska göra oss synliga?

Saltstick - Ersätter salter och elektrolyter snabbt och enkelt

Saltstick tillverkar produkter för att ersätta de salter, mineraler och elektrolyter som vi tappar vid hård träning. Det gör att vi ger kroppen förutsättningar att inte krampa och att vi lättare kan ta till oss vätska vilket leder till att den berömda väggen hålls på avstånd

Injinji - Tåstrumpor som minskar risken för skavsår och blåsor

Injinji är kända för sina innovativa tåstrumpor som är utformade för att minimera risken för skavsår och blåsor under löpning. Dessa strumpor har blivit favoriter bland löpare och ultralöpare och erbjuder många fördelar.

Tåstrumporna är särskilt populära bland dem som älskar långdistanslöpning, eftersom de effektivt minskar friktionen mellan tårna och förebygger de obehagliga skavsår som kan uppstå under längre löprundor. De som väljer att ge tåstrumporna en chans finner ofta att de inte längre kan springa i vanliga strumpor efter att ha vant sig vid Injinji.

Dessutom är Injinjis tåstrumpor idealiska för löpare som använder löparskor med breda tåboxar. Tåstrumporna ger tårna gott om utrymme att röra sig naturligt, vilket kan öka komforten och prestandan under löpningen.

Injinji strumporna är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive merinoull (NüWool) och Coolmax, som är utformade för att effektivt transportera bort svett och fukt från huden, hålla fötterna torra och bekväma.

Injinji erbjuder flera olika modeller av löparstrumpor, såsom Run, TrailUltra Run och Outdoor, som är anpassade för olika terränger och löpningsbehov.

Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare, kan Injinjis tåstrumpor ta din löpning till en ny nivå och ge dig den frihetskänsla som liknar att springa barfota

CareX

Vi har testat många sporttejper och många kinesiotejper, problemet har ofta varit att klistret inte håller måttet. Antingen är det för kladdigt eller så sitter det för dåligt. Vi har valt kvalitetstejper från CareX i vårat sortiment. Då kan vi med gott samvete rekommendera er att använda sporttejpen utan problem

Ultimate Direction | Gör dig redo för ditt äventyr

hos Runon hittar du ett brett sortiment av Ultimate Direction produkter. Ultimate Direction är kända för sina högkvalitativa löparryggsäckar och hydrationsvästar som är utvecklade för att möta behoven hos löpare och äventyrare - proffs som nybörjare.

Varför Välja Ultimate Direction?

Ultimate Direction erbjuder innovativa produkter som kombinerar funktionalitet, komfort och hållbarhet. Deras löparryggsäckar och hydrationsvästar är perfekta för långa löprundor, terränglöpning och äventyr i naturen.

Fördelar med Ultimate Direction Produkter:

 • Ergonomisk Design: Anpassad för att ge optimal komfort och stöd under långa löprundor.
 • Hög Funktionalitet: Många praktiska fickor och lättillgängliga vätskebehållare.
 • Hållbarhet: Tillverkade av kvalitetsmaterial för att tåla tuffa förhållanden.

Populära Kategorier av Ultimate Direction Produkter

 • Löparryggsäckar: Perfekta för löpare som behöver bära med sig extra utrustning under sina träningspass eller tävlingar. Våra löparryggsäckar från Ultimate Direction erbjuder stor kapacitet och komfort.
 • Löparvästar: Designade för att hålla dig hydratiserad under långa löprundor. Våra hydrationsvästar är lätta, bekväma och har flera fickor för förvaring.
 • Tillbehör och kläder: Kläder och tillbehör som är gjorda för långa och tuffa äventyr, passar lika bra till vardags

Köp Ultimate Direction Produkter Online hos Runon

Så känn dig trygg och beställ dina Ultimate Direction produkter enkelt online hos Runon. Vi erbjuder snabb leverans och ett brett sortiment att välja bland. Utforska vårt utbud och förbered dig för ditt nästa äventyr med Ultimate Direction.

OOfos sandaler - sandaler som är bra för fötterna

Hos Runon hittar du ett brett sortiment av Oofos återhämtningsskor och sandaler. Oofos är kända för sina innovativa och högkvalitativa sandaler som är utveklade för återhämtning och ge överlägsen komfort efter träning och långvarig aktivitet.

Varför Välja Oofos?

Oofos erbjuder unika skor som använder OOfoam-teknologi för att absorbera stötar och minska belastningen på fötter och leder. Dessa skor är perfekta för alla som söker maximal komfort och snabb återhämtning efter träning eller långvarig aktivitet.

Oofos kan lindra löparskador som hälsporre

Oofos sandalen är inte en medicinsk produkt, men många med hälsmärtor som plantar fasciitis (hälsporre) vittnar om att det mjuka skummet avlastar tycket mot det ömmande partiet.

Fördelar med Oofos Skor:

 • Överlägsen Komfort: OOfoam-teknologin ger överlägsen stötdämpning och komfort.
 • Främjar Återhämtning: Designade för att minska belastningen på fötter och leder, vilket hjälper till med snabbare återhämtning.
 • Mångsidighet: Perfekta för både vardagsbruk och efter träning.

Populära Kategorier av Oofos Skor

 • Återhämtningsskor: Designade för att ge maximal komfort och stöd efter träning. Våra återhämtningsskor från Oofos hjälper till att minska belastningen på fötter och leder.
 • Sandaler: Perfekta för vardagsbruk, med samma fantastiska stötdämpning och komfort som Oofos är kända för.

En unik produkt

Oofos har med sina sandaler och tofflor i Oofoam® -skum skapat en helt unik produkt. Med sitt mjuka, patenterade, material är sandalerna snälla mot trötta fötter, och ger dig bra stöd och dämpning efter långa aktiviteter. Sandalerna finns är unisex och passar lika bra för damer som för herrar. Oofos sandaler passar till alla med trötta fötter men för löparen blir den en viktig del av återhämtningen. Storlekarna är normala, men titta gärna i vår storlekstabell

Köp Oofos Skor Online hos Runon

Beställ dina Oofos skor enkelt online hos Runon. Vi erbjuder snabb leverans och ett brett sortiment att välja bland. Utforska vårt utbud och upplev skillnaden med Oofos återhämtningsskor och sandaler.

 

Löparkläder som tål hårda tag

Amerikanska Orange Mud tillverkar rejäla produkter för, framför allt, traillöpning. Man är ett innovativt företag som gärna provar nya vägar

Vän Sweden - svensktillverkat tvättmedel

VÄN är en serie hygien- och rengöringsprodukter, helt svensktillverkade; skonsamma och miljöanpassade. Produkterna är vänliga mot både människor och miljö. Ett medvetet val för alla Runons kunder! När man lever ett aktivt liv går det lätt åt stora mängder tvättmedel, duschtvålar och schampo. Alla Väns produkter är koncentrerade och räcker länge. Det räcker med en ytterst liten klick för att bli ren och dofta fräscht!

Sportslick - skavsårsalvan för löpare simmare och cyklister

Vid långa och tuffa utmaningar uppstår alltid ett nötande mot huden, friktion. Detta leder förr eller senare till skavsår och det är här Sportslick-salvan kommer in. En vattenfast salva som sitter kvar på huden timma efter timma och minskar friktionen, till och med vid simning! Sportslick sportsalva är dessutom antibakteriell och svampdödande vilket gör den användbar vid all hudirritation. Skav runt brösten, mellan skinkor, bröstvårtor, skavsår mellan låren, armhåla och så vidare kan lätt undvikas med ett lager av Sportslick.

Sportslick eller vaselin?

Många som tidigare har använt Vaselin för att skydda sin hud går över till Sportslick efter att ha testat hur bra den häftar sig kvar på huden och att den också har antibakteriellt innehåll som tar ner rodnader och svalkar redan skadad hud. Att den sitter kvar länge uppskattas av långdistanslöpare och cyklister. Bland simmare är Sportslick populär då den är rejält vattenfast. Så sluta få skavsår mellan låren när du springer långt, smörj in dig innan du startar.

Sportslick används av atleter över hela världen

Sportslick grundades i Los Angeles av läkaren och långdistanslöparen Samir Shahin. Hans patenterade salva växte fram ur behovet att vårda sin hud från blåsor och fruktansvärda skavsår under långa distanser. I dag används Sportslicksalvan av atleter över hela världen; löpare, cyklister, simmare den fungerar och sitter kvar i alla element. Tvättas sedan bort med tvål och varmt vatten.

Nordic Grip - Du dubbar dina löparskor själv!

Med skruvdubbar kan du enkelt dubba såväl löparskor, fiske- eller jaktstövlar, vandringsskor eller varför inte barnens skor. Du gör enkelt jobbet själv och i våra paket ingår både dubbar och verktyg, du behöver inget annat. Med vår guide är det enkelt att följa med, du dubbar ett par skor på 10 minuter.

Montera dubb i dina löparskor själv

Nordic Grip är tillllverkade av Best-grip och är enkla att montera direkt i dina favoritskor, du gör dem direkt klara förl löpning på is och packad snö utan att halka. Så här gör du!

Altra löparskor – Perfekta till din löpning

Altra är ett ledande märke som erbjuder innovativa och bekväma löparskor för både asfalts- och trail-löpning. Med deras unika design och fokus på naturlig rörelse, blir Altra att perfekt val för löpare på alla nivåer.

Varför ska du välja Altra som din nästa löparsko?

 • ✔️ Foot Shape - En bred tåbox som låter tårna ta plats
 • ✔️ Full dämpning - Alla Altraskor är dämpade men med lågt drop
 • ✔️ Fit4Her - Speciella damvarianter av alla skor, med smalare häl och högre fotvalv.

Löparskor för ett naturligt löpsteg

Altra skor är inte minimalistiska eller barfotaskor som många tror. Altra förespråkar en naturlig fotisättning och det innebär lågt eller inget drop och smart dämpning. Det underlättar ett naturligare löpsteg. Alla Altraskor har ett lågt drop - det betyder att skon inte är uppbyggd lika mycket i hälen. En konstruktion som bjuder in till att landa tydligare på framfoten, eller åtminstone längre fram på foten.

En bred löparsko som låter tårna breda ut sig

Altras skor är breda i tåboxen, det gär att tårna få en chans att breda ut sig när man landar med foten. Det ger dig bland annat bättre balans och ett kraftigare frånskjut.

Dämpade - från minimalt till maximalt dämpade skor

Drop eller lutningen på skon har inget med dämpning att göra, Altramodellerna är alla mer eller mindra dämpade för att vara skonsam mot knä och höfter.  Altra tillverkar skor som faktiskt tar våra löparfötter på allvar - med en bred tåbox och en utformning som låter foten, och tårna, breda ut sig normalt i skon.

Så hittar du din storlek

Altras löparskor finns såklart i specifika dam- och herrmodeller eftersom våra fötter anatomiskt skiljer sig åt. Löparskorna säljs i EU storlek men är uppmätta i cemtimeter - följ vår guide hur du mäter dina fötter för en perfekt passform på dina skor. Du har alltid fria byten när du handlar av Runon.

Alla asfaltsskor från Altra Alla trailskor från Altra

Hüma, naturlig energigel till löpare

Hüma, en 100% helt naturlig energigel som smakar fantastiskt. En fräsch proteinsmoothie - som ger den näring och energi som du behöver för långa löprundor. Hüma är inspirerade av Tarahumara Indianerna i Mexico.  Dessa fantastiska löpare, som blev världskända i boken Born to run, sprang på energi från Chiafröet, precis som Hüma

Earth Bite bars - Vegansk och ekologisk energibar

Earth Bite startades av två collegestudenter, i dag tillverkar man veganska och fullenergibars i sverige. Smakerna är fräscha och varierande.

Om du tränar hårt kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med energi och det är lätt att dippa (i energi såklart, inte i dippskålen). Det är här som en bra energibar kommer in, och med bra med energi så kan du fullfölja eller påbörja ditt pass. För vem vill smälla i sig en middag precis innan träningspasset. Se till  att  alltid ha ett gäng Earth Bite nära till hands när det krisr med energin.

Naturliga ingredienser 100% veganskt

Earth Bite är mycket medvetna om ingredienserna de använder och speciellt deras ursprung. Alla frukter, nötter och bär kommer därför alltid att vara 100% vegan och ekologiska. Earth Bites bars ska inte påverka din kropp, djuren eller miljön negativt. 

Flera smaker

Kort sagt är Earth Bites de allra bästa av alla energibars du kan hitta, och framförallt smakar de bra. Och äkta. Och gott .

https://www.earthbite.se

Aclima – fantastiska plagg i merinoull

Norska Aclima har gjort sig kända för sina fantastiska ullprodukter, framförallt bland sport- och friluftsentusiaster. Men det hela började med att åtebruka ull som blivit över från slitna transportband inom pappersindustrin i norska Drammen för att tillverka innesulor till skor.

Numer är det ull i högsta kvalitet och innovativa plagg för löpare, skidåkare och vandrare som är kunden. Aclima har stort fokus på hållbarhet och all produktion sker i Europa, merparten i egna fabriker i Estland. Ullen i plaggen kommer från merinofår i Nya Zealand.

Merinoull detta härliga material

Aclima varierar tjocklek med olika ullblandningar i sina nätunderställ, mellanlager, sports-bh, kalsonger, trosor och strumpor men även i ytterplagg som jackor. Aclima har flera serier i sitt sortiment med olika funktion och användningsområde; Lightwool, Hotwool, Warmwool, Coolnet och Woolnet. Runon har ett brett sortiment av Aclimas produkter, utvalda för att passa dig som löpare

Blisswool - 100% naturligt mot skavsår

BlissWool skyddar dina fötter från skavsår och blåsor. Till exempel när du går in nya skor, promenerar, springer, vandrar, åker skidor eller skridskor, dansar, klättrar, shoppar eller jobbar.Bör finnas med i alla löpare och vandrares vård- och förstahjälpenkit

Antibakteriell mot skav och blåsor

Blisswoll är 100% ren svensk fårull som med sina antibakteriella egenskaper fungerar perfekt för att förhindra skavsår.

Blisswool

Sportdryck och gel med Hydorgel-teknologi

Man kan göra det riktigt enkelt och säga att kolhyrater i höga doser har en tendens att trassla till det för våra magar. Maurten upptäckte att man kunde kapsla in kolhydraterna i hydrogel (ett konstgjort vattenbindande ämne) och på så sätt undvika att kolhydraterna krånglar till det för känsliga magar. Då kan man dessutom ladda på med en rejäl dos kolydrater vilken kan bilda en osannolikt effektiv sportdryck eller gel. Det finns mängder om information vad gäller den unika tekniken bakom Svenska Maurtens sportdrycker och gels men detta är den enkla förklaringen.

Neutral smak med massor av energi

Men om man för ett kort ögonblick glömmer kemin och funderar på vad som faktiskt skiljer Maurten från sina konkurrenter så är det mängden energi i en nästan helt neutral smak. Den neutrala smaken gör att det är lätt att få ner gelen och sportdrycken. Maurten lämnar inte heller en sockrig beläggning på tänderna som alla som hållt igång länge vet är otroligt moralsänkande.

Naturliga ingredienser och glutenfri

Ingen av Maurtens gels och sportdrycker innehåller färgämnen, konserveringsmedel eller smakämnen. Bara naturliga ingredienser och självklart helt glutenfria.

Maurtens historia

Redan 2015 upptäckte man på Maurten hur man kunde tillverka energi till sportutövare med betydligt högre mängd kolhydrater i sina gels, jämfört med konkurrenterna. Helt baserat på naturliga ämnen, blev Maurten väldigt fort otroligt populär och bara något år senare började flera av världens bästa atleter använda energitillverkarens produkter. Resten är som man säger historia.

Petzl - pannlampor till löpare

Petzl har utvecklat lampor och pannlampor i över 30 år och man vet vad som krävs för att passa löpare. Pannlampan för löpare ska vara lätt, vattentålig, lång batteridrift och ge en kraftig ljusbild. Ny teknik har gjort det möjligt för Petzl att uppfinna och designa lampor som blir allt mer kraftfulla, lättare och mer anpassade till alla som älskar löpning och uteliv.

Hitta din pannlampa

Hos oss hittar du bara pannlamor specialicerade för för löpare, det gör det enklare att hitta vad du söker. Du kan vara säker att desa lampor är testade och utvalda av löpare.

Funderar du på vilken modell du ska välja kan du läsa vår Guide: Så väljer du rätt pannlampa för löpning

Smartwool - fantastiska strumpor i merinnoull

Hela Smartwools affärsidé är att tillverka produkter av högsta kvalitet i Merinoull. Det har man gjort sedan 1994.

GU Energy - Innovation inom sportenergi

Sportdoc - Kinesiotejp ökar blodcirkulationen

Officiell leverantör

Sportdoc säljer kinesiotejp av allra högsta kvalitet och är idag det främsta sport medical-varumärket i Sverige. Man är officiell leverantör till bland annat Sveriges samtliga fotbollslandslag, Längdskidlandslaget, Skidskyttelandslaget och Orienteringslandslaget.

Kinesiotejp ger snabbare rehabilitering

Kinesiologitejpen ökar blodcirkulation, muskelaktivitet och prestanda. Ökad syresättning och bortförsel av vätska ger snabbare rehabilitering. Minskat tryck på smärtreceptorerna möjliggör riktad smärtlindring.

Goodr Sportglasögon - sitter perfekt utan att studsa eller glida!

Goodr sportglasögon är unika och stilrena alternativ för alla som älskar att träna utomhus. Dessa glasögon är utformade för att ge dig en kristallklar sikt under alla förhållanden, med både sol- och regnskydd. De har också ett mjukt och bekvämt gummiöverdrag som håller glasögonen på plats, oavsett hur intensiv träningen blir. Goodr sportglasögon är också vattentåliga och lätta, så du kan fokusera på din träning utan att behöva oroa dig för dina glasögon..Alla Goodrs sportglasögon är polariserande och ger ett 100% UV-skydd (UV400) dessutom påstår Goodr :

"no one wearing goodr running sunglasses has ever been attacked by a leopard (as far as we know)."

Sportglasögon i härliga färgkombinationer

Goodr har en härlig humor, och man blir gärna på gott humör när man bläddrar bland alla fina färger. Vad sägs om färgnamn som "Flamingo on a booze Cruise" eller "Iced by Yetis" :D

Sportglasögon till både herr och dam

Goodr sportglasögon sitter lika bra på dam- som herrnäsor. Goodr erbjuder ett antal olika stilar där vi har valt ut sportglasögonen som passar perfekt till löpning, du hittar garanterat en modell och färgkombination som passar dig!

OGS - Our signature line of shades

Originalen helt enkelt, här finder du ett brett utbud av modeller som passar för löpning.

BFGs -Big F*cking Polarized sunglasses

BFGs liknar OGs men har bredare bågar, längre armar och större linser. Lite mer av det goda helt enkelt.

La Sportiva har traillöpningen i blodet

La Sportiva - det finns alltid en sko som passar dig!

La Sportiva är sportmärket som föddes i Italienska aplerna, och det är bland bergen La Sportivas kläder och skor är i sitt rätta element. Traillöpning på stigar en bit från vägarna.

En löparsko för alla tillfällen

Skorna fungerar såklart lika bra i alla trailspår och det finns modeller för alla tillfällen i La Sportivas sortiment, oavsett om du springer långa eller korta distanser eller om du föredrar mjuk skogsmark eller vassa bergsstenar. Med det smidiga Quick Lace systemet snörar du på dig skorna snabbt och du kan enkelt ställa om hur hårt du vill ha dem knutna.

La Sportiva är skomärket har snabbt har blivit favoritskon bland många löpare som gärna springer bland bergen och i fjällen. Mycket tack vare sin behagliga passform och sitt skyddande yttre.

LED- och Reflexvästar från Gato

Reflexvästar med Led-belysning gör dig sedd på ett helt annat vis än traditionella reflexvästar. Det är viktigt att vi löpare syns i höst och vintermörkret, inte minst för oss själva men också för alla trafikanter där ute, att för sent upptäcka en löpare vid vägkanten är orsak till många olyckor.

Använd reflexväst redan i skymningen

Innan den första snön faller under vintermånaderna, lever löpare och fotgängarna farligt i trafiken. Hela 40 procent av alla löpare och fotgängarolyckor sker i mörker och trots att en reflex minskar risken att råka ut för en olycka betydligt, är det många som springer utan. Under vintermånaderna blir det mörkt ute tidigt på dygnet.

NVII - Snabba löparskor för orientering, swimrun, OCR och traillöpning

NVii, uttalas N-Vee och kan tolkas som "envy" alltså avundsjuk. Och just avundsjuk är något man blir när man ser NViis skor. Fantastiska produkter med avstamp i orienteringens och traillöpningens värld. NViis skor är minimalistiska och lätta och låter foten jobba tillsammans med underlaget i skogen.

Terrängskor för riktigt tuffa tag

Med det patenterade SuperFabric materialet på skornas ovansida är skor väldigt hållbar i tuff terräng och i övrigt är de uppbyggda med Kevlar och med skyddande butylgummisulan. Detta är riktiga TERRÄNGSKOR.

En dröm för orienteraren och terränglöparen.

Rockay Running - hållbarhet och garanti

Rockay tillverkar löparkläder, löparstrumor och tillbehör till moderna löpare. Det är ett ungt företag med rötterna i Danmark skapad av ultramaratonlöparen Daniel Chabert. Rockay har en tydlig vision:

"The best performance wear on the planet"

Medvetna val av återbrukbara material

Materialen i Rockays kläder består av de modernaste, tekniska, materialen som finns på marknaden. Fokus ligger på kvalitet och hållbarhet och EKO-tänk.

Rockay - ETHICALLY MADE IN EUROPE

En riktig träningsklocka med GPS

COROS Tillverkar fantastiska träningsklockor anpassade för friluftsliv, berg, asfalt och en aktiv livsstil. COROS hade fler än 10 proffsidrottare och ambassadörer på startlinjen vid 2020 Olympic Marathon Trials i Atlanta, Georgia. Bland annat Desiree Linden som ledde laget som slutade på fjärde plats.

Med fokus på enkelhet och batteri

Coros kombinerar högklassig hårdvara med innovativ teknologi för att klara världens mest påfrestande miljöer. Träningsklockorna har utformats, testats och finslipats för oss som tränar, av idrottare. Fokus ligger på ett snyggt yttre, enkla att lära sig att använda och med en galet bra battritid. Älskas av många Ultralöpare

Lumeolight är en patenterad belysning för löpare

Lumeolight har en fantastisk patenterad lösning på hur man färster en lampa på sina kläder eller väska, barnvagn och så vidare. Tryck lampan mot den plats på plagget du vill fästa den och vrid på knappen. Små nålar, som är skyddade så du sticker dig inte, låser fast lampan och du kan springa iväg. Lampan fäster även på magnetiska ytor. LumeoLight är den nya generationens wearable light.

Vitt eller rött ljus på hela 350 lumen

Lampan skiner med vitt ljus, men är ställbart och  kan lätt ändras till rött ljus om du exempelvis fäster lampan på ryggen. Den är 40 mm i diameter och väger endast 19 gram. Du laddar din Lumeolight med USB-C och LED-belysningen lyser med hela 350 lumen.

Buff - allroundplagget som alla bör ha minst en av

Ordet Buff är idag så mycket mer än ett företagsnamn,  det har blivit synonymt med den klassiska buffen, alltså halsvärmaren som du lätt kan ändra funktion på - till mössa, pannband, handvärmare mm. Det är Buff som är originalet.

Halsvärmare eller solskydd?

Det hela började för mer än 25 årsedan i Barcelona. Med en enkel ide skulle man skapa ett multifunktionellt allroundplagg som skulle ta världen med storm och kopieras i ofantliga mängder världen över. Lösningen var så klart den klassiska Buffen - den tubformade och sömlösa halsvärmaren. Gjord inte bara för att hålla värmen utan också för att skydda mot den heta solen. Ett plagg för årets alla dagar. I dag älskad av atleter och löpare som ett enkelt plagg som ändrar funktion efter behov, dessutom lätt att stuva ner i en ficka.

Sätt säkerheten först när du springer

Lifesystemns har produkter för säkerhet och första hjälpen. Man packar sina lätta produkter i minimala väskor som är perfekta att stoppa ner i lygggsäcken när du ger dig ut på dina löparäventyr. I vissa tävlingar är det ett krav på ett första-hjälpen kit i pckningen.

Boot bananas - Mot illaluktande skor och kängor

Boot Bananas har räddat många löparskor från stinkdöden. Stoppa i dem i skorna direkt efter ett hårt pass i sura diken, leriga åkrar eller bara pulsande i regnpölar. Boot Bananas absorberar fukten och låter inte sur doft ta över

hur man använder boot bananas


Fractel kepsar för löpare

Fractel är ett ledande varumärke av friluftskläder och utrustning. Med fokus på innovation och prestanda designar och tillverkar Fractel högkvalitativa produkter som är byggda för att stå emot väder och vind och hjälpa dig att tänja på dina gränser. Oavsett om du är en seriös löpare eller bara letar efter pålitliga och bekväma kläder och utrustning för din löpning, har Fractel något för alla. Fractel kepsar har blivit något av en favoritprodukt bland löpare i allmänhet, och framförallt hos långdistansarna

Coglan's - för ditt nästa äventyr

Gör dig redo för ditt nästa trailäventyr, Coghlan har tillbehören.

Köp Hoka löparskor online hos Runon.se

Välkommen till Runon.se! Här hittar du ett fantastiskt utbud av Hoka löparskor som är kända för sin otroliga komfort och dämpning. Hoka är det perfekta valet för alla löpare, från nybörjare till erfarna maratonlöpare.

Hoka är ett varumärke som verkligen passar in i Runons sortiment. Löparskotillverkaren har en fantastisk historia bakom sig och har med åren blivit ett riktigt folkkärt alternativ till både nybörjare och erfarna löpare. hos oss platsar bara de märken som bidrar till din löpning. Hoka älskas av mängder av löpare för sin magiska dämpning och sitt ofta låga drop (4-8mm). Vi på Runon ♥ Hoka.

Inspirera människor att springa

HOKA säger själva att deras mål är att inspirera människor att springa. De vill ge alla idrottare möjlighet att agera kreativt, att driva framåt med mål och passion. Det är ambitiöst, men det är inte bara tomma ord. Man driver verkligen utvecklingen framåt och tittar inte så mycket på vad alla andra likriktade märken har för sig.

HOKA är inte bara en sko, det är en känsla

Att springa i HOKA är en känsla olik alla andra. Förbättrad dämpning och en noggrant konstruerad mellansula ger en mjuk, mjuk och effektiv löpning. Och det är de innovativa teknologierna som gör HOKA-skorna unika. Med sina mjuka och lätta skor får du bästa möjliga upplevelse på både asfalt, grusvägar och terrängspår.

Varför är Hoka så bra?

 • Maximal dämpning: Hoka löparskor ger dig extra mjukhet och skydd för dina fötter och leder.
 • Lättviktiga: Trots den rejäla dämpningen är Hoka-skorna superlätta, vilket gör dem perfekta för både långa och korta löpturer.
 • Stabilitet och stöd: Hoka-skorna ger dig stabilitet och stöd, vilket hjälper dig att springa bättre och undvika skador.
 • Mångsidiga: Oavsett om du springer på vägen eller i skogen, så har Hoka en sko som passar.

Vilka är de populäraset Hoka-modellerna

Här är några av våra favoriter bland Hoka löparskor:

 • Hoka Clifton: Perfekt för din dagliga löptur med en bra mix av dämpning och respons.
 • Hoka Bondi: Den mest dämpade skon i Hoka-familjen, perfekt för långa löpturer.
 • Hoka Speedgoat: Gjord för terränglöpning med grymt grepp och stabilitet.

Effektiv mot dålig lukt i dina träningskläder

Har du funderat på varför dina kläder luktar illa även när du precis har tvättat dem? RE:CLAIM har studeraderat många illaluktande kläder och fann att vanligt tvättmedel inte tar itu med källan och därför misslyckas det med att helt ta bort den dåliga lukten i kläderna

Under Armour - ett genomtänkt löparsortiment

Historisk sett har Under Armour länge legat i topp när det gäller genomtänkta sportkläder för atleter. Sedan flera år tillbaka finns det ett mycket genomarbetat och genomtänkt sortiment för löpning vilket gjort Under Armour till ett av varumärkena vi har velat erbjuda i vårt sortiment.

Löparkläder för alla tillfällen

När du letar efter högkvalitativa specialistlöparkläder, så är det vissa delar som måste finnas på plats - sköna, passformen, svetttransporterande, flexibla och genomtänkta sömmar. Att du ska känna dig sval och torr även på högintensiva löpturer är självklart men minst lika viktigt att plaggen sitter med bra passform - även efter flera tvättar. Alla som sprungit långa lopp vet vad en felaktigt placerad söm kan göra mor huden. Här ligger Under Armour i topp, dessutom tycker vi att plaggen är snygga och det är lätt att matcha sin outfit

Dryrobe - Världens mest mångsidiga plagg för ombyte

Dryrobe är perfekt när du vill hålla dig varm inför eller direkt efter ett lopp. Är du tömd på energi kommer kylan snart smyga sig på när du står still. 

Dryrobe® Advance är tillverkad för att låta dig byta om var som helst och skyddar dig samtidigt från väder och vind. Att hålla dig varm och torr i alla klimat är så klart viktigt.

Dryrobe är så mycket mer än din vanliga handduk, kombinationen av ett väderbeständigt yttre med ett supervarmt innerfoder gör att du snabbt torkar.

Tillverkad av 100 % återvunna material .

Joe Nimble - löparskor med bred tåbox

Vi på Runon är din destination för Joe Nimble skor. Joe Nimble är känt för sina innovativa och högkvalitativa minimalistiska skor som främjar naturlig rörelse och komfort. Oavsett om du är en löpare eller letar efter bekväma vardagsskor så har Joe Nimble något för dig.

Varför Välja Joe Nimble?

Joe Nimble skor är designade för att ge maximal komfort och stöd genom att följa fotens naturliga form. Dessa skor är perfekta för löpare som söker en minimalistisk upplevelse eller för dem som vill ha bekväma skor för daglig användning.

Fördelar med Joe Nimble Skor:

 • Naturlig Rörelse: Skorna är designade för att främja en naturlig gångstil, vilket kan minska risken för skador.
 • Bred tåbox: väl tilltagen tåbox som låter dina tår röra sig fritt i skorna
 • Hög Komfort: Med en ergonomisk design och kvalitetsmaterial, erbjuder Joe Nimble skor överlägsen komfort.
 • Mångsidighet: Perfekta för både löpning och vardagsbruk.

Populära Kategorier av Joe Nimble Skor

 • Joe Nimble Löparskor: Speciellt designade för löpare som vill uppleva en naturlig och effektiv löpteknik. Utforska vårt sortiment av Joe Nimble löparskor och hitta det perfekta paret för din träning.
 • Joe Nimble Minimalistiska Skor: För de som uppskattar en minimalistisk livsstil och komfort, erbjuder vi ett brett urval av minimalistiska skor som kombinerar stil och funktion.

Köp Joe Nimble Skor Online hos Runon

Här hittar du vårt sortiment av Joe Nimbleskor. Vi erbjuder snabb leverans och ett brett sortiment att välja bland. Utforska vårt utbud och upplev skillnaden med Joe Nimble skor.

joe nimble tå frihet bred tåbox

Body Glide - skyddar din hud när du tränar

Body Glide är ditt val inom hudvård för löpare som vill undvika besvärliga blåsor och friktionsskador. Body Glides hudvårdsprodukter är skapade med den dedikerade löparen i åtanke, med ett tydligt mål: att hålla din hud i perfekt skick under träning och tävling.

Vår sortiment av skonsamma krämer och balsam är särskilt utformade för att skydda din hud från den skadliga friktionen som uppstår vid löpning. Oavsett om du är en erfaren maratonlöpare eller nybörjare, kommer Body Glide att vara din bästa vän på vägen, förebygga skador och blåsor som kan förhindra dig från att nå dina löpningsmål.

Body Glides produkter är dermatologiskt testade och fria från skadliga ämnen, vilket ger dig tryggheten att vårda din hud på bästa möjliga sätt. Så ge din hud den kärlek den förtjänar och låt Body Glide vara din partner för en smidigare och mer komfortabel löpupplevelse

Best-grip! Dubba dina löparskor och promenadskor

Med skruvdubbar kan du enkelt dubba såväl löparskor, fiske- eller jaktstövlar, vandringsskor eller varför inte barnens skor. Du gör enkelt jobbet själv och i våra paket ingår både dubbar och verktyg, du behöver inget annat. Med vår guide är det enkelt att följa med, du dubbar ett par skor på 10 minuter.

Montera dubb i dina löparskor själv

Best-grips dubbar är samma som dubbar från Nordic Grip och är enkla att montera direkt i dina favoritskor, du gör dem direkt klara förl löpning på is och packad snö utan att halka. Så här gör du!

Köp Sealskinz vattentäta strumpor online hos Runon.se

Sealskinz är kända för sina högkvalitativa, vattentäta strumpor som ger dig perfekt skydd och komfort i alla väder. Oavsett om du är en hängiven löpare, cyklist, swimrunutövare eller älskar utomhusaktiviteter, så har vi de perfekta Sealskinz-strumporna för dig som vill ha torra fötter.

Sealskinz vattentäta strumpor

Upptäck Sealskinz vattentäta strumpor som håller dina fötter torra och bekväma, även i de tuffaste förhållandena. Dessa strumpor är utvecklade för att ge dig maximalt skydd mot väta, samtidigt som de erbjuder enastående andningsförmåga och komfort. Perfekta för löpning, swimrun och cykling, Sealskinz strumpor är ett måste för alla utomhusentusiaster.

Fördelar med Sealskinz vattentäta strumpor:

 • Helt vattentäta: Med en unik trelagerskonstruktion håller Sealskinz strumpor dina fötter torra, oavsett väder.
 • Andningsbara material: Tillverkade av högkvalitativa material som andas och förebygger överhettning.
 • Bekväm passform: Ergonomiskt designade för att ge bästa möjliga passform och komfort under långvarig användning.
 • Hållbarhet: Byggda för att tåla tuffa förhållanden och långvarig användning, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare på alla dina äventyr.

Varför välja Sealskinz strumpor?

Perfekta för:

 • Löpning: Håll dina fötter torra och bekväma under långa löpturer i alla väder.
 • Vandring: Utforska naturen utan att behöva oroa dig för blöta fötter.
 • Cykling: Njut av cykelturer i regn och rusk med strumpor som står emot väta.
 • Swimrun: Perfekt med torra fötter under Swimrun

Saucony: löparskor som passar dig - oavsett dina mål

Saucony tar komplexa tekniska detaljer och gör dem tillgängliga för alla löpare, från nybörjare till proffs. Deras skor och kläder är inte bara designade för att vara bekväma och hållbara, de är skapade för att förbättra din prestation i löparspåret, vad än prestation betyder - snabb, långsam, kort eller långt. Det finns en sko som passar dig!

Saucony är ett välkänt varumärke inom löparskor och aktivitetskläder som har en rik historia och ett starkt "varför" bakom sin verksamhet. Grundat år 1898 i USA, har Saucony byggt sitt rykte genom att leverera högkvalitativa produkter som kombinerar prestanda och stil.

Med ett outtröttligt fokus på innovation och teknologi har Saucony utmanat de etablerade normerna inom branschen och satt nya standarder för prestanda och stil.

Lock laces - det smarta skosnöret

1997 markerar startpunkten för LOCK LACES, när friidrottaren Eric Jackson, frustrerad över lösa skosnören under tävlingar, bestämde sig för att åtgärda problemet. Efter en träningspass gick Eric hem och konstruerade det första paret LOCK LACES med hjälp av två snören och ett snörlås.

När hans vänner såg resultatet insåg Eric att hans lösning hade stor potential. Året därpå ansökte han om och fick patent, öppnade en butik och började sälja LOCK LACES. I början drev han sitt företag, Street Smart LLC, från sin mammas källare i Baltimore. År 2011 tog Eric sitt nästa steg genom att samarbeta med Frank Sutton och Positive Distribution LLC, vilket ledde till att LOCK LACES expanderade och blev ett internationellt varumärke.

Trainer Armour - laga hålen i dina löparskor

Efter att ha tröttnat på att ständigt behöva byta ut sina löparskor på grund av de oönskade hålen som dök upp alltför ofta.Skapade Trainer Armour sin egen lösning. Det var början på något nytt och banbrytande, och resten, som man säger, är historia.