BEST GRIP

Best Grip 3000, dubbar till löparskor inkl. verktyg för montering

Dubba dina favoritskor och slipp halka runt på isiga vägar i vinter. Best Grip har lång livslängd och med det medföljande verktyget är de lätta att montera på och av.
 • Komplett set dubbar för dina löparskor. inklusive verktyg
 • Best Grip 3000 Dubbar till löparskor inkl. verktyg för montering
 • Komplett set dubbar för dina löparskor. inklusive verktyg
 • Best Grip 3000 Dubbar till löparskor inkl. verktyg för montering

Best Grip 3000, dubbar till löparskor inkl. verktyg för montering

299 kr
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
I lager
Artikelnr
BG3000
Tillverkarens artikelnr
3000
EAN
7340103500100
Dubba dina favoritskor och slipp halka runt på isiga vägar i vinter. Best Grip har lång livslängd och med det medföljande verktyget är de lätta att montera på och av.

Så dubbar du dina löparskor själv!

Detta är ett komplett paket med både dubb(20 st) och verktyg, ja faktiskt allt du behöver för att dubba ett par löparskor. Du dubbar dina skor själv på 10-15 minuter med dubb som du inte sliter ut i första taget. Det är enkelt och kräver ingen förkunskap.

Om man tänker använda sina favoritskor året runt är det en bra ide att dubba dem under vinterhalvåret. Själva dubbingen är extremt enkel och allt du behöver följer med i detta paket. Man kan sedan skruva ur dubbarna när de inte längre behövs och skorna är redo för en vår/sommarsäsong

"Att göra om ett par avlagda skor till vinterskor genom att dubba dem är både ekonomiskt och hållbart. Ett sätt att ge nytt liv till ett par skor som kanske fortfarande har många mil kvar" - Niklas

Om man vill kan man köpa dubben löst, utan verktyg. Paketet heter då Best Grip 3100

Löpträna utan att försämra ditt löpsteg!

Inte bara ishalka utan även snöiga vägar är en utmaning för oss löpare. Det finns en stor risk att vi skadar oss i onödan under vinterlöpning, inte bara fallskador, vi har en tendens att spänna fel muskler för att kompensera mot halkan. Med Best Grip dubbar säkert i skruvade i dina skor så behöver du varken tumma på säkerheten eller löpsteget.

Dubbarna (upp till 10st per sko) ger ett suveränt grepp på isiga vägar och det blir enklare att springa avslappnat och tryggt i vinter och kan fokusera mer på på teknik och upplevelse.

Best Grip 3000-paketet är komplett och innehåller allt du behöver för att montera dubbarna själv. Dubbarna är enkla att skruva i med det bifogade verktyget och vill du, är de lika enkla att plocka bort efter vintern. På det viset kan du återanvända både dubbar och skor. Att kunna använda skorna året runt blir betydligt mer ekonomiskt i längden än att ha specialskor. Dubben lämnar ett litet märke efter sig när/om man skruvar ut dem men hämmar inte funktionen i skon på något vis.

"Dubben är enormt hållbara, tillverkade i hårdmetall, du sliter inte ut dem i första taget. Jag är inne på min tredje säsong /Niklas"

Spring som du brukar i de löparskor som du älskar!

Sammanfattningsvis har vi alla några favoritskor som vi, när vintern kommer, tvingas vi ställa på hyllan, oftast för att skornas mönster är alldeles för blanka och hala. Med Best Grip dubbar kan du alltså enkelt förse dina favoritskor med dubb och istället koncentrera dig på din löpning även i vinter.

Vad medföljer?

 • 8st dubb (3000A) för hälen - 4st per sko
 • 12st dubb (3000B) för framfoten / fotbladet - 6st per sko
 • Monteringsverktyg

Om du bara behöver komplettera med nya dubb så kan u välja Best Grip 3100 som levereras utan verktyg

Så monterar du

Specifikationer

 • Mått (Diameter x Längd) 7.9 x 11.4 och 7.9 x 15.1 mm
 • Utstick 3.5 och 4.4 mm
 • Djup i sula 7.9 och 10.7 mm
 • Spets diameter 1.7 mm

Snittbetyg
5
2 recensioner
Skriv en recension
Gäst

Första rundan och första snön, dold isfläck. Inga problem alls. Toppenprodukt,

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *
Gäst

Monterade precis i ett par avlagda löparskor, var otroligt enkelt. Har inte testat att springa i is än men på asfalten gick den alldeles utmärkt. Litet klickljud från dubbarna vande man sig vid

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0) *
Komplett set dubbar för dina löparskor. inklusive verktyg