Altra W Paradigm7 Blue - Maxdämpad löparsko för asfalt/grus dammodell

Altra Paradigm 7 är en stabil allsidig sko för mängdträning, designad för distanspass på hårda underlag. Skon levererar både vid lugn jogg såväl som vid snabbare pass och passar dig som pronerar eller behöver stabila skor.
1 645 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Att tänka på

Placera din häl mot en vägg och mät längden på din fot och lägg till en knapp centimeter. Följ sedan storlekstabellen för att hitta rätt storlek. Läs i vårt magasin om hur du mäter din fot enkelt

Bekväm allsidig träningssko

Altra Paradigm 7 är en allsidig sko, designad för distanspass på hårda underlag och lämpar sig till både jogg och till dig som vill springa snabbare. Skorna ger bra stöd när fötterna blir trötta och inte längre klarar av att fullt supporta ditt löpsteg. Skorna är försedda med den bekväma Altra EGO™ MAX mellansulan som ger bra dämpning och skapar energi framåt i löpsteget. 

Användningsområde: Löpning på håra underlag som asfalt, grus och betong.

Därför ska du välja Paradigm 7

 • ✔️ Dämpningen
  - Sulan absorberar stötar och skonar ömmande fötter, knän och höfter.
 • ✔️ Tåboxen
  - Den breda tåboxen tillåter att dina tår får arbeta vilket leder till ett mer kontrollerat löpsteg och en naturliga rörelse.
 • ✔️ GuideRail™
  - Skon inbyggda skenor som hjälper trötta pronerande fötter att landa "rätt".

Om du är ute efter en stabil väldämpad sko med bred tåbox, en sko för de många träningspassen då skall du välja Paradigm 7

Paradigm 7 fungerar lika bra för dig som vill ta en lugn jogg som för dig som vill känna fartvinden i ansiktet.

Altra Paradigm 7 är en sko som passar bra till långpassen, den maximala dämpningen skyddar dina knän och höfter från kraftiga stötar som uppstår när du springer. Den mjuka väldämpande sulan absorberar de värsta stötarna och skonar kroppen. Altra Paradigm 7 är ett självklart val för dig som prioriterar komfort. Skon har liksom tidigare modeller GuideRail™ — ett system som hjälper till att stabilisera trötta och/eller överpronerande fötter.

Läs Niklas recension av paradigm och hur skon räddade hans artrosknän

Nyheter med Paradigm 7

Den här upplagan har fått en omgjord ovandel i mesh som ger en mer omslutande passform. Mellansulan är tillverkad i ett material som kallas Altra EGO™ MAX, det ger bra tryck i frånskjutet samtidigt som den erbjuder en skön dämpning vid fotisättningen. Yttersulan är gjord att följa fotens naturliga rörelse för att ge bra komfort genom hela löpsteget.

Full dämpning — Noll drop

Termen Zero Drop™ att skon inte lutar framåt, tå och häl är på samma höjd över markne. En nolldrop sko förstärker akillessenan och de lägre vadmusklerna som på många människor är försvagade på grund av att man vant sig vid drop från andra skor. Noll dropp främjar löpekonomin eftersom den ger dig bättre förutsättningar att landa på mellan- eller framfoten vilket leder till ett naturligt framåtdriv i löpsteget.

Zero drop noll drop

Tekniska specifikationer:

 • Vikt: 262 gram
 • Total sultjocklek: 30 mm
 • Drop: 0 mm
 • Dämpning: Max
 • Plattform: Balanced Cushioning™ och FootShape ™ tåbox
 • Mellansula: Altra EGO™ MAX
 • Yttersula: FootPod™ Teknologi
 • Ovandel: Engineered Mesh
 • Användningsområde: Löpning på asfalt/grus, ultralopp, walking, vardags
 • Andra funktioner: Guiderail™ och Innov Arch™

Hitta din storlek i storleksguiden

Mät längden på din fot i cm, jämför sedan med tabellen nedan, välj en storlek som är 1,5-2cm längre än din fot.

DAMSTORLEKAR
USA5.566.577.588.599.51010.5
EUR363737.53838.5394040.5414242.5
CM23 cm23.5 cm24 cm24.5 cm24.9 cm25.3 cm25.8 cm26.2 cm26.7 cm27.2 cm27.6 cm

Successiv invänjning
Skon har 0mm drop, är du van vid högre drop rekommenderar vi att du vänjer dig försiktigt, genom att löpa kortare sträckor i skon innan du vant dig.
Altra löparskor - vänj dig långsamt