• Fr�n Norska Aclima kommer WoolNet Longs  i finaste Merinoull. F�rgen heter Olive Night och finns i storlek: XS-3XL. Passar b�st till Herr

Aclima WoolNet Original Longs M Olive Night - Underställsbyxa i merinoull för herrar

Aclima WoolNet för intensiva aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, är lika sköna en vintrig dag i södra Sverige som i fjällmiljö och på toppturer.
795 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Avancerad ullteknik i en underställbyxa

Lufthålen som bildas tack vare nätet gör att fukt transporteras bort fort och även om man svettas mycket känner man sig aldrig blöt. Bäst fungerar Aclima WoolNet närmast kroppen innanför ett skalplagg, som även den bör vara extra bra på att ventilera bort fukt (använd alltså helst inte en tät regnjacka som inte andas).

TYP AV AKTIVITET

Aclima WoolNet passar bäst vid medelintensiv till intensiv aktivitet i kalla och ruggiga förhållanden. Perfekt för långpass på hösten och vintern, i fjällmiljö och på toppturer. Plaggen håller värmen även när de är fuktiga och passar extra bra på flerdagarsturer eftersom dålig lukt inte trivs i merinoull. Ofta räcker det med att vädra plaggen mellan användningarna.

Aclima Woolnet har genomgått en Total Easy Care (TEC) - behandling som gör att tröjan inte kliar och minskar krympproblemet.

Material

  • 80% Merino Wool
  • 20% Polyamide