Sportdoc kinesiotejp 50mm x 5m - Svart

En elastisk, propert svart kinesiotejp. Används för att förebygga och behandla idrottsskador. Kinesiotejpen begränsar inte rörelsefriheten och är enkel att fästa och sitter kvar länge.
95 kr
Om du köper 3 st eller fler av denna färg/variant, så betalar du bara 89 kr st.
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Kinesiotejp med extra hög vidhäftning

Sportdoc Kinesiology Tape är kinesiotejpen som används av både idrottare och motionärer. Det är en stabil kinesiotejp med väldigt god vidhäftning, den kan sitta upp till fem dagar. Kinesiotejpen begränsar inte din rörlighet, men ger gott stöd och stabilitet till muskler, leder och senor.

Kinesiotejp med hög kvalitet

Kinetic Kinesiology Tape lyfter huden över de ömmande området eller skadestället och på så vis ökar cirkulatonen samtidigt som trycket minskar. Detta ger bra resultat mot ömma och stela muskler som behöver plats på grund av svullnad och inflammation.

Kinesiotejpen bidrar även att kyla ner varma muskler och sörja för att restämnen i muskler/skadeområden transporteras bort fortare. Kinetic Kinesiology Tape kan även ha en viss smärtlindrande effekt då den avlastar det skadade området. Det är alltid smart att ha en rulle kinesiotejp i ditt privata apotek.

Hur använder man Kinesiotejp?

Tejpen är tillverkad av behaglig bomull som andas och har väldigt bra elastisk förmåga. Kinetic Kinesiology Tape kan användas i 5-7 dagar och även när man duschar.

Fäst den ca 30 minuter före träning, så att tejpen hinner sätta sig. Rengör huden väl och se till att huden är torr innan användning.

Det finns många instruktionsvideor på internet och ett tips är att följa många av de instruktionerna. Kinesiotejp för avlastning av hälsporre, hälsenor, löparknä och så vidare anses effektiva och rekommenderas ofta av sjukgymnaster, fysioterapeut och naprapater. Så se till att köpa hem några rullar kinesiotejp till husapoteket!

  • Gör iordning kinesiotejpbitarna i förväg.

  • Huden ska vara ren och torr.

  • Raka gärna bort hår för enklare tejpning.

  • Avsluta med ett "ankare" 4–5 cm ostretchad tejp.

Kinesiotejpens egenskaper

Mått tejp: 5cm x 5m.