• Sealskinz Mautby Black/Dark Grey - Vattentät strumpa
Nyhet

Sealskinz Mautby Black/Dark Grey - Vattentät ankelstrumpa

100% Vattentät löparstrumpa i högsta kvalitet, håller dina fötter torra och bekväma, oavsett om du vandrar i regnet eller springer en storm. Med sin andningsförmåga och slitstyrka är Sealskinz Mautby det perfekta valet för dig som trotsar vädret och underlaget.
495 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Detta är den perfekta strumpan för grisig löpning

Tillhör Sealskiz tunnare strumpa, perfekt under lite varmare förhållanden. Samtidigt är denna strumpa en perfekt följeslagare för dina allra grisigaste utomhusäventyr, vattenavvisande! Hydrostop™ skyddar från skräp och att vatten sipprar ner i strumpan.

Löparstrumpan Mautby från Sealskinz är en ankelstrumpa som är vattenavvisande, därför stoppar strumpan den mesta vätan utifrån. Vad som gör detta vattenavvisande membran unikt är att det samtidigt andas. Det innebär att strumpan håller dig torr om dina fötter, såväl från utsidan som från insidan.

✔️ Tunn - Strumpan tillhör Sealskinzs tunnare strumpor och passar utmärkt under lite varmare förhållande

✔️ 100% vattentät - Klarar de flesta grisiga och blöta situationerna

✔️ "Andasmaterial" - släpper ut fukt från foten

Detta är Hydrostop™

Hydrostop är en elastisk tejpning som gör att strumpan passar nära benet, vilket minskar risken för att vatten rinner ner i strumpan. Den mjuka tejpen har mycket elastiska egenskaper som ger en naturlig passform och håller strumpan säkert på plats under aktiviteter.

Materialen i Mautby

• Strumpan: 94% nylon, 6% elastane
• Isoleringen: 75% bamboo silk, 22% nylon, 2% spandex, 1% TPU

Så sköter du dina Sealskinz strumpor

Att sköta dina Sealskinz är enkelt. Strumporna är utformade för att kunna tvättas tillsammans med annan tvätt, utan krav på särskild behandling. Det inbyggda membranet behöver inte vattentätas igen, det behåller sina egenskaper tvätt efter tvätt.

Tvättråd:

  • Normaltvätt 40ºC
  • Torktumla på låg värme eller hängtorka
  • Undvik kemtvätt, strykning och blekning