Injinji Womens Ultra Compress Otc Jade - Tåstrumpa dam med kompression

Kompressionsstrumpan från Injinji ger ett graderat skönt tryck över vaden vilken ökar blodcirkulationen. Denna strumpa fungerar lika bra under som efter löpning för att påskynda musklernas återhämtning.
425 kr
Om du köper 2 st eller fler av denna färg/variant, så betalar du bara 399 kr st.
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Skön tåstrumpa med kompression och graderat tryck

Ultra Compression ger ett skönt graderat tryck som börjar vid fotleden och fortsätter upp över vaden. Strumpan passar utmärkt att använda under löpning men fungerar lika bra som återhämtningsstrumpa efter en tuff löpning.

Kompressionsstrumpor ökar blodcirkulationen i benen och påskyndar därmed återhämtningen. Att man återhämtar sig snabbare och benen fortare blir piggare med kompressionsstrumpor beror på att trycket ökar blodcirkulationen i det området som blir utsatt för tryck. Kompressionsplaggen ger även ett stöd till musklerna och skyddar dem från stötar när du springer, därför tröttas musklerna inte ut lika snabbt. Framför allt om du springer långt.

I Ultra Compression OTC har Injinji skapat en kvähög kompressionsstrumpa för löpning med tåstrumpans alla goda kvalitéer

✅ Minskad risk för skav och blåsor
✅ Tårnas frihet i tåboxen
✅ Fukt leds bort från fot/tår
✅ Snabbare återhämtning i muskler

Otc - Knähöga löparstrumpor

Over the calf betyder att den är häligt lång alltså den når över vaden och slutar strax under knät. Precis som en kompressionsstrumpa ska göra. En extra finess sitter på baksidan av vaden: tre reflekterande band som hjäper dig att synas i trafiken.

Injinji knähöga tåstrumpor kompression

Ikon support för hålfoten
Graderad kompression
Med ett graderat tryck menas att kompressionsgraden (hårdheten) är större nertill mot foten och sedan sakta avtar upptill
Ikon fuktighetsavvisande
Fuktighetsavvisande
Coolmax materialet leder effektivt bort fukt från foten
Ikon Mindre blåsor
Mindre blåsor
Varje tå på foten omsluts av strumpan vilket minskar friktionen hud mot hud

Material

  • 80% Nylon
  • 20% Lycra®

Storlekar

  • XS/S (EU 35-40 EU)
  • M/L (EU 40,5-44)