Hoka M Rincon 3 Black/White - Herrmodell

En fastare sko men med balanserad dämpning för snabba pass på asfalt och grus, otroligt lätt och en sko för tävlingsdagen.
1 425 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Att tänka på

Placera din häl mot en vägg och mät längden på din fot och lägg till en knapp centimeter. Följ sedan storlekstabellen för att hitta rätt storlek. Läs i vårt magasin om hur du mäter din fot enkelt

Den lättaste fulldämpade skon på marknaden

Rincon 3 är en av marknadens lättaste, fulldämpade skor enligt Hoka själva. En fantastisk sko för tävlingsdagen då benen ska kännas lätta och flyga iväg. En sko med en balanserad dämpning och en löjligt låg vikt (ca 218 gr)

För de fartfyllda rundorna

Inspirationen till denna sko kommer från de släta vågorna på den berömda surfplatsen Rincon som ligger vid Santa Barbara i Californien. Den överträffar allas förväntningar och har bidragit till personliga rekord i både fart och distans. (Med en lätt sko finns det ingen gräns för hur långt du kan springa.) Rincon 3 är framtagen för att generera resultat och med fokus på lätt vikt.

Lägrevikt och bättre ventilation

Rincon 3 har uppdaterats med en ny mesh med lägre vikt och bättre ventilation än föregångaren. Den har en assymetrisk plös, en tunnare ”pull tab” som gör att du lättare kan dra på eller av skon. För att ge en bättre tryck i accelerationen har skon en omarbetad "Meta-rocker".

Efter ett precisionsarbete med detaljer har Rincon 3 en otroligt lätt mellansula. Du kan lita på fotfärstet, Rincon 3 har ett aggresivt mönster och en förstärkt yttersula som genom full markkontakt ger ett bra grep mot underlaget.

Droppet häl till tå ligger på 5 mm fördelat på 29mm dämpning under hälen och 24mm vid tårna.

 

Egenskaper

  • Vikt: 218 gram
  • Läst: Normal
  • Drop: 5 mm
  • Dämpning: Mjuk
  • Stabilitet: Medium