-32 %

Gococo Technical Cushion High Wool Fuchsia - Löparstrumpa i Merinoull

En ullstrumpa behöver man när utetemperaturen sjunker. Tillverkad i varm merinoull håller den värmen även när det blir fuktigt. Förstärkt i hälen och tåboxen och sitter extra hårt i hålfoten.
119 kr 101 kr Tidigare 149 kr
Om du köper 2 st eller fler av denna variant, så betalar du bara 93 kr st.
*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
Slutsåld
Tillverkarens artikelnr
STLRHW001220S
EAN
7340082405281

Löparstrumpa i varmste Merinoull

Ullstrumpan man drar på sig när utetemperaturen sjunker. Merinoullens egenskaper ger en behaglig temperatur och ett skönt klimat i strumpan oavsett yttre faktorer, men framför allt har merinoull egenskapen att hålla värmen även när det blir blött.

Perfekt för vinterlöpning

Gococos Technical Cushion High Wool strumpa rekommenderas för löpning under årets kalla månader, den är lite högre och det blir därför ingen kall glipa där de långa tightsen slutar innan strumpan tar vid. Den fungerar såväl i staden som i trailspåret men kommer verkligen till sin rätta i terrängen där man i större utsträckning riskerar att bli riktigt blöt om fötterna.

Strumpan är förstärkt runt tår och häl för att avlasta fotens mest utsatta punkter och har resår runt hålfoten för extra stöd.

Egenskaper:

• Förstärkt i tå och häl
• Resår i hålfoten
• Merinoull för en behaglig temperatur

Material: 40% Merino ull 31% 37.5 Technology garn 15% Lycra 13% Elastan 1% Nylon

37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår och blåsor när du är aktiv. Merinoullen kommer från får som inte utsatts för mulesing.