Gococo Light Sport Svart - Löparstrumpa

En låg och mycket lätt löparstrumpa, odämpad men fungerar för såväl löpning som på gymmet eller i cykelskon.
145 kr
Om du köper 2 st eller fler av denna färg/variant, så betalar du bara 135 kr st.
*
Lagerstatus
Slutsåld
Hitta din storlek (Storlekstabell)

En lågt skuren och superlätt löparstrumpa

Gococos Light Sport strumpa är lågt skruen för att passa runt kanten av löparskon, dessutom är den väldigt lätt, vilket ger en skön känsla i löparskorna.

Minimalt med strumpa

Den här strumpan fungerar lika bra på löppassen som på gymmet.  Man får väldigt lite strumpa för pengarna, fast på ett positivt sätt :D . Light Sport är en fin följeslagare på långpassen kanske framför allt i stadsmiljö men fungerar även i elljusspåret.  Varför inte använda denna minimalistiska strumpa i ett stadslopp?

I off trail och i skogen rekommenderar vi en högre strumpa som exempelvis Gococo Technical Cushion. Då slipper du riva vaderna mot vegetationen och hindrar smuts och dam att tränga in i strumpan bättre.

Strumpan är förstärkt i häl och fotdyna och såklart sömlös

Egenskaper:

• Tunn löparstrumpa
• Utan sömmar
• Förstärkningar vid utsatta punkter

Material: 41% 37.5 Technology Polyester 37% Polyamid 15% Lycra 7% Elastan

37.5 Technology materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår och blåsor när du är aktiv.

Runon tycker till: Min erfarenhet av Gococo Light Sport är enbart positiv, har nu sprungit slut på mitt första par Light Sport och överväger att skaffa ett par till. Förutom att de sitter bra på foten så passar foten bra i skorna med dessa stumpor på. Jag gillar vinddraget runt fotknölarna, en upplevelse man inte får med högre strumpor, man upplever frihetskänsla...

//Tomas

Runon tycker till: Har faktiskt inte sprungit utomhus i denna strumpa än, men den har blivit en trogen följeslagare till gymmet där den används till allt från styrketräningspass och spinningpass. Alltså förlåt men i bland måste man vila från löpningen :D 

//Niklas