Compressport Race Belt - Svart

Var rädd om dina kläder, fäst nummerlappen i ett Race Belt.
159 kr
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Compressport Race Belt för män och kvinnor

Fäst nummerlappen i ett elastiskt racebelt istället för att nåla fast den direkt i kläderna. Då skyddas kläderna från trasiga maskor till följd av nålstick

Med ett Race Belt spar du tid om du behöver byta kläder under ett lopp eftersom du med ett knapptryck lossar bältet för att sedan knäppa ihop det igen efter ombytet. På så vis behöver du inte nåla om nummerlappen mellan ombytena. Samma sak om du under loppet behöver ta på eller av en jacka som kanske skymmer nummerlappen, med ett Race Belt kan du smidigt se till att nummerlappen alltid bärs väl synligt utanpå kläderna.

Så fäster du nummerlappen

Race Belt från Compressport innehåller tre stroppar som är anpassade efter hålen i de flesta nummerlappar. Du trär helt enkelt stroppen genom hålet i nummerlappen och fäster med medföljande lås. Om nummerlappen inte har några hål går det alldeles utmärkt att nåla fast nummerlappen direkt i bältet med säkerhetsnålar.

Komfort

Det elastiska bandet sitter behagligt och utan att trycka. Storleken kan justeras runt midjan och bältet låses med ett knapplås. Rätt inställt sitter Race Belt så lätt att du knappt märker av det.

Användningsområde

Compressport Race Belt passar perfekt för alla löptävlingar och distanser från korta motionslopp till flerdagars ultratävlingar på asfalt och i terräng.

Recensioner

Snittbetyg
4
1 recensioner
Skriv en recension
Tomas

Slipper mycket med säkerhetsnålar. De små hallarna är säkert bra men inte haft något längre lopp än.

Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0) *