-32 %

Injinji Womens Run No-Show Pink Navy - 5 pack Tåstrumpor Dam

En härlig allround löparstrumpa i Coolmax - låg profil för att inte synas i löparskon, framtagen för damfoten. En stilren, lätt och minimalistisk löparstrumpa som får tår och fötter utrymme att må bra.
495 kr Tidigare 725 kr
*
Lagerstatus
Slutsåld
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Fantastisk passform, Injinji W's Run No-Show Pink Navy i 5 pack

Med en tåstrumpa på fotem skyddar du dina tår mot friktion hud mot hud, det minskar risken för blånaglar, skav och blåsor. Med förstärkt häl sitter den här låga tåstrumpan skönt på foten. Just denna modell är speciellt framtagen till damer med något smalare fötter.

Bästa löparstumporna ever!! Innan jag började använda dessa så fick jag blåsor på fötterna nästan varje löppass. Och nu, inte en enda blåsa - underbart!! 🙏

-kommentar från en kund

En tåstrumpa i Coolmax material

Tåstrumpor har den sköna egenheten att de sitter fantastiskt bra på fötterna, men de separata "tårna" tjänar även ett syfte. Varje tå omsluts av mjukt, fuktighetsavvisande, Coolmaxmaterial som effektivt leder bort fukt och helt tar bort hudkontakt mellan tårna och minskar på såvis risken för blåsor och skav.

Ikon support för hålfoten
Support/stöd
Ett stödband omsluter fotvalvet och ger ett skönt stöd
Ikon fuktighetsavvisande
Fuktighetsavvisande
Coolmax materialet leder effektivt bort fukt från foten
Ikon Mindre blåsor
Mindre blåsor
Varje tå på foten omsluts av strumpan vilket minskar friktionen hud mot hud

Injinji Womens Run för kvinnor med lite smalare fot

Womens run serien är specifikt framtagen till kvinnor med smalare fötter än många män. Injinji Run Lightweight är en tåstrumpa i materialet Coolmax® för maximal funktion och komfort oavsett skor, väder eller terräng. Coomax är ett funktionsmaterial där en polyesterfiber leder bort fukt från huden vilket gör att du känner dig torrare och svalare på sommaren och håller dig varmare på vintern, just det har med fukttrasporten att göra.

Tåstrumpa i coolmax material

Injinji Run Lightweight är uppbyggd med Injinjis patenterade AIS-teknik och tillverkad med Coolmax®, Lycra® och Nylon som ger torra, svala och bekväma fötter.

No-Show syftar till strumpans höjd

Benämningen "No-Show" syftar på skaftets höjd. No-show innebär att strumpan är lågt skuren, strumporna slutar under anklarna strax ovanför kanten till skorna. Detta ger en "barfotalook" när du har skor på dig.


Material

  • 28% COOLMAX®
  • 67% Nylon
  • 5% Lycra®


Storlekar

  • XS/S (35-40 EU)

Recensioner

Snittbetyg
5
1 recensioner
Skriv en recension
Gäst

Bästa strumpan, mjuk å följsam

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/1) *