-8 %

Injinji Outdoor MW Crew Nüwool Ballpark - Tåstrumpa i Merinoull

En omåttligt populär strumpa i ny fin färg. En härligt varm och hög tåstrumpa förvandring och löpning i mjuk merinoull (Nüwool). Perfekt för långa löppass eller vandringar höst och kalla vinterdagar - unisexmodell
225 kr Tidigare 245 kr
*
Lagerstatus
Slutsåld
Hitta din storlek (Storlekstabell)

En tåstrumpa i ull som håller dig varm och torr nu i blå färg med röda tealjer

"Behöver aldrig längre tejpa tårna till marathonlopp. Toppenstrumpor! Glöm alla andra löparstrumpor. Dessa är värda varje krona."
- Ur ett mejl från en kund

Injinji Outdoor är en tåstrumpa tillverkad i en blandning av Nüwool ( merinoull ), nylon och spandex. Löparstrumpan är formad efter dina fötter och skyddar dig mot skavsår som uppstår vi friktion, hud mot hud. Nüwool-ullen har en fantastisk förmåga att transportera bort fukt från huden och hjälper till att hålla fötterna torra även under långa turer. Strumporna lämpar sig därför utmärkt till längre vandringar eller vid långa löpningar, till exempel ultralöpning. Perfekta till ett fjällmaraton. Detta är också den perfekta strumpan för att pulsa fram i ett härligt vinterlandskap.

Torkar snabbt

Materialet torkar snabbt och håller fötterna luktfria. Strumpan är i Crew-höjd, det innebär att den når en bit över ankeln och skyddar därmed fotleden från snö och smuts. Sitter fantastikst skönt på foten.

Injinji Outdoor

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull. Outdoor är utformad för att ge bra stoppning, stabilitet och komfort för alla utomhusaktiviteter.  Samtidigt minskar merinoullen risken för skavsår och dess naturligt mjuka egenskaper gör att strumpan passar perfekt för alla typer av väder.


Material

  • 43% NüWool™ merinoull
  • 43% Acryl
  • 12% Nylon/polyamid
  • 2% Lycra fiber


Storlekar

  • Small (37-40 EU)
  • Medium (40,5-44 EU)
  • Large (44,5-47 EU)

Passar extra bra till:
maratonlöparen ultralöparen vandraren vinterlöpning

Recensioner

Snittbetyg
5
1 recensioner
Skriv en recension
Gäst

Så jäkla sköna! Dessutom blir man glad av att se dem på fötterna😁

Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0) *