Injinji Outdoor Crew Nüwool Charcoal - Tåstrumpa i Merinoull

Tåstrumpa från Injinji i merinoull (Nüwool). Perfekt för ultralöpning eller långa vandringar i fjällen. Den perfekta löparstrumpan vid vinterlöpning
  • Injinji tåstrumpor i merinoull Outdoor MW Crew Charcoal

Outdoor Crew Nüwool Charcoal - Tåstrumpa i Merinoull

*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
191 kr
Lagerstatus
Ej i lager
Artikelnr
I223270-CBS
Tillverkarens artikelnr
I223270-CBS-M
EAN
761072928455
Tåstrumpa från Injinji i merinoull (Nüwool). Perfekt för ultralöpning eller långa vandringar i fjällen. Den perfekta löparstrumpan vid vinterlöpning

Passar extra bra till:
maratonlöparen ultralöparen vandraren vinterlöpning

Nüwool, merinoull som håller dig varm och torr

Injinji Outdoor är en tåstrumpa tillverkad i en blandning av Nüwool ( merinoull ), nylon och spandex. Löparstrumpan är formad efter fotens linjer och skyddar därför mot skavsår och friktion.

Injinji Outdoor har en bra förmåga att transportera bort fukt från huden och hjälper till att hålla fötterna torra även på långa turer. De lämpar sig därför utmärkt till längre vandringar eller vid långa löpningar, exempelvis ultralöpning. Perfekta till ett fjällmaraton. Detta är också den perfekta strumpan för att pulsa fram i ett svenskt vinterlandskap.

Materialet torkar snabbt och håller fötterna luktfria. Strumpan är i Crew höjd, det innebär att den når en bit över ankeln och skyddar därmed fotleden från snö och smuts. Sitter fantastikst skönt på foten.

Injinji Outdoor

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull. Outdoor är utformad för att ge bra stoppning, stabilitet och komfort för alla utomhusaktiviteter.  Samtidigt minskar merinoullen risken för skavsår och dess naturligt mjuka egenskaper gör att strumpan passar perfekt för alla typer av väder.


Material

  • 43% NüWool™ merinoull
  • 43% Acryl
  • 12% Nylon/polyamid
  • 2% Lycra fiber


Storlekar

  • Small (37-40 EU)
  • Medium (40,5-44 EU)
  • Large (44,5-47 EU)
Snittbetyg
0
0 recensioner
Skriv en recension