Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Hoka M Clifton 8 Black - Endast stlk 46 - Herrmodell

En sko för mängdträning på hårda underlag som asfalt, grus och betong, förstärkt sula för att hålla längre.
Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Att tänka på

Placera din häl mot en vägg och mät längden på din fot och lägg till en knapp centimeter. Följ sedan storlekstabellen för att hitta rätt storlek. Läs i vårt magasin om hur du mäter din fot enkelt

En populär löparsko för mängdträning på hårda underlag

Clifton 8 är en sko för träning på hårda underlag som asfalt, grus och betong, sulan är förstärkt med nytt gummi för att hålla längre. Clifton 8 är perfekt till mängdträning och är en populär sko bland både nybörjare och löpare som springer både snabbt och långt. Om du får välja en allroundsko, då skall du välja Hoka Clifton 8.

Väldämpad löparsko för din mängdträning.

Clifton 8 har en sula som formar sig efter din fot, det gör att foten ligger stilla i skon och blir som en förlängning ditt ben. Eftersom sulan är väldämpad så absorberas stötvågor som uppstår vid fotisättningen väldigt effektivt, en befrielse för många löpare där just den hårda isättningen är ett problem, med skador och förslitningar. Detta är några skäl till att Clifton är en superpopulär löparsko bland de som springer mycket, och bland de som springer långt. Dessutom kan man med fördel använda Clifton 8 som en ren fritidssko.

Ny lättare mellansula

Clifton 8 har fått en ny mellansula vilket gör den ca 17% lättare än föregångaren. Den nya mellansulan har en unik dämpning som hjälper din kropp håller sig pigg längre; stötar absorberas och din löpning blir mjukare och lättare. Överdelen är välventilerad och transporterar bort värme medan gummit i yttersulan är förstärkt för att den ska hålla längre. Droppet häl till tå ligger på 5 mm fördelat på 27mm dämpning under hälen och 22mm vid tårna, något som hjälper till ett naturligare löpsteg.

Egenskaper

  • Vikt: 250 gram
  • Läst: Normal
  • Drop: 5 mm
  • Dämpning: Mjuk
  • Stabilitet: Medium
  • Bredd: Normal

Recensioner