Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

GU Magnesium Plus 60 Kapslar

Brist på magnesium brukar visa sig i muskelkramp efter träning, tillför magnesium dagligen om du träna mycket. Benstruktur, muskelatur och hjärta mår bättre av magnesium och vitamin D & K.
Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.
Lagerstatus
Slutsåld
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Vitamin- och mineraltillskott med Magnesium från GU

GU: s Magnesium Plus-kapslar är utformade att hjälpa idrottare att förebygga viktiga vitamin- och mineralbrister till följd av ansträngande träning. ROCTANE Magnesium Plus kapslar levererar mikronäringsämnen som är viktiga för din atletiska livslängd och prestanda. Stöder muskelåtervinning efter träningen. Varje flaska innehåller en månatlig leverans av 60 kapslar. Ta två kapslar dagligen under tunga träningsblock för att återuppbygga viktiga mikronäringsämnen.

Löpning och vikten av magnesium

Vid långa distanster eller riktigt hård träning med hög puls svettas vi helt enkelt ut mineraler som exempelvis Magnesium. Lever man ett normalt liv med varierad kost får man oftast i sig de mineraler som  man behöver via maten. Men vi som pressar på lite extra där ute kan få problem, ju mer man svettas desto mer av alla mineraler och salter svettas vi ut och tillslut uppstår en brist med kramp och svårighet att ta upp vätska som följd. Så tränar du mycket eller anstränger dig hårt i hög värme - ät mineraler, speciellt Magnesium!

3 goda skäl att komplettera din träning med magnesiumkapslar

  • Främjar hälsa i ben, muskler och hjärta med magnesium och vitamin D & K.
  • Boostar ditt immunförsvar med Zink
  • Bygger ett långt atletiskt liv genom att fylla på dina depåer av viktiga mikronutrienter


FAQ Vanliga frågor om Magnesium Plus kapslar från GU

Vad står "Plus" för i Magnesium Plus?

Förutom magnesium har man inkluderat tre viktiga mikronäringsämnen i formeln: vitamin D3, K2 och zink.

Vitamin D3 kan produceras av huden med tillräcklig exponering för solljus. Men så mycket som 70% av amerikanska vuxna anses vara brist på vitamin D, särskilt under vintermånaderna. D-vitamin är avgörande för ben- och muskelhälsa och spelar en roll i immunsystemet. Brist förknippas med små, porösa ben, muskelsvaghet och ökad förekomst av övre luftvägssjukdomar hos idrottare.

Vitamin K2 (särskilt K2-MK7, som anses vara den mest fördelaktiga formen av vitaminet) är viktig för hjärta och benhälsa. Det hjälper D-vitamin med kalciumeffekter och transporterar kalcium bort från artärerna (där det kan orsaka skador och öka risken för hjärt-kärlsjukdomar) och in i benen där det behövs.

Zink är ett viktigt näringsämne som inte kan skapas av kroppen och måste erhållas genom kost eller kosttillskott. Det spelar en avgörande roll i sårläkning och immunsystemet och är en underfaktor i många biologiska processer, inklusive DNA-syntes. Zinkbrist resulterar i minskad immunitet och är vanligt hos idrottare på grund av kraftig svettförlust.

Hur vet jag om jag har brist på magnesium?

Ett enkelt blodprov är det bästa sättet att utvärdera dina nivåer av specifika mikronäringsämnen. Prata med din läkare för att få din kontroll.

Kommer jag att dra nytta av om jag inte tar Magnesium Plus kapslar regelbundet?

För bästa resultat rekommenderas att du tar Magnesium Plus dagligen i en vecka eller mer, särskilt under tunga träningsperioder eller på resor.

Vad händer om jag inte saknar magnesium i min diet, är det fortfarande bra att ta Magnesium Plus kapslar dagligen?

JA! De flesta vuxna kan dra nytta av de andra aktiva ingredienserna i Magnesium Plus kapslar: vitaminer D3, K2 och zink. Många vuxna får mindre än det rekommenderade dagliga intaget av magnesium utan att veta det. Ta Magnesium Plus kapslar dagligen för att förbättra hjärt-, muskel- och immunmiljön samtidigt som du förbättrar återhämtningen och det totala idrottslivet.

Passar extra bra till:
cyklisten maratonlöparen ultralöparen

Recensioner