• GU BCAA 60 Kapslar
  • GU BCAA 60 Kapslar
  • GU BCAA 60 Kapslar
  • GU BCAA 60 Kapslar
  • BCAA-kapslar används före, under och efter fysisk aktivitet. De hjälper till att upprätthålla mental klarhet, förhindra skador på muskelvävnad och förbättra muskeltillväxten.

    Mer detaljer

GU BCAA 60 Kapslar

149 kr
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
I lager
Tillverkarens artikelnr
995029244
EAN
769493101488

GU BCAA 60 Kapslar

Används före, under och efter fysisk aktivitet. BCAA hjälper till att upprätthålla mental klarhet, förhindra muskelskador och förbättra muskeltillväxten.

Branched-Chain aminosyror (BCAAs) är de tre aminosyrorna som är ansvariga för att minska muskeltrötthet, snabb återuppbyggnad och minska förlusten av andra aminosyror från musklerna under träning.

Vad är BCAA?

De tre aminosyrorna leucin, valin och isoleucin är väsentliga byggstenar som är viktiga för en positiv effekt av muskelreparationen som äger rum efter träning. BCAA: erna har en antikatabolisk effekt som hjälper användare att uppleva mindre muskelsårhet och snabbare återhämtning.

När ska jag använda BCAA-kapslar?

Det är alltid en bra idé att förebygga skador på muskelvävnad. Att ta BCAA-kapslar före, under och efter träning hjälper till att minska skador på muskelvävnad till följd av ansträngande träning. Bäst effekt får du gneom att ta en tablett precis innan träning.

Denna produkt innehåller endast veganska ingredienser.

Den rekommenderade dagliga dosen är 2 kapslar.

Varje kapsel ger ett förhållande på 4: 1: 1 av de tre BCAA: er (leucin, valin och isoleucin) tillsammans med B-vitaminer som främjar förnyelse av muskelvävnad och minskar illamående under träning.

Passar extra bra till:
cyklisten maratonlöparen ultralöparen

GU BCAA 60 Kapslar