Coros Apex Pro Black - GPS-klocka

En tålig GPS-klocka med en ram i titan. Fantastisk batteritid och stöd för massor av träningslägen.
4 490 kr
Lagerstatus
I lager
Hitta din storlek (Storlekstabell)

Apex Pro är gjord för de långa loppen och den tuffa terrängen

Med 14% bättre batteritid än föregångaren kan du ge dig ut på ultralånga äventyr upp till 40h. Ett 100 miles lopp är ingenting för Apex Pro och då arbetar klockan i standardläge, med ultraläget "UltraMAX" får du upp till 100h batteritid. Dessutom är klockan tålig, med ett hus i titan och försedd med saffirglas är klockan redo att följa med på tuffa äventyr.

Dessutom mäter klockan puls, distans, kadens, höjdförändringar, syrehalten i blodet och rekommendationer för vila, bland många andra funktioner. Med Coros-appen kan du även utläsa ditt VO2Max och Lactate Threshold, perfekt grund vid utformning av ett träningsupplägg anpassat för dig.

Smidigt med touchscreen

COROS introducerar en pekskärmsteknologi med APEX Pro som gör det ännu lättare att navigera i klockans menyer. Med hjälp av pekskärmen och den förstorade digitala knobben kan du även flytta dig i din navigering på kartan, uppåt/nedåt, åt vänster/höger och enkelt zooma in och ut.

En mästare på löparbanan

En standardbana är endast 400 m, så varför är det så svårt för GPS-enheter att få avstånden rätt? Med COROS nya banlöpningsläge används en patentskyddad algoritm som säkerställer att din banlöpning och träning mäts korrekt oavsett vilket spår du väljer. Ja du läste rätt, med banläget inställt i Apex Pro väljer du i vilket spår du springer och får distansen rätt varv efter varv. Inga fler linjer kors och tvärs över banan eller skarpa vändningar, istället visas banans raksträckor och kurvor jämnt – precis på samma sätt som du springer.

Bli din egen coach och träna som ett proffs med Apex Pro

Med idrottsvetenskapligt stöd fångar Apex Pro upp en mängd mätvärden under dina aktiviteter. Utöver hastighet och avstånd kan du se din steglängd, stegfrekvens, höjdskillnader samt en mätning av din aerobiska och anaerobiska aktivitet. Apex Pro ger dig också rekommendationer för återhämtning, och den använder COROS-appen för att uppskatta värden så som VO2Max och mjölksyratröskler, vilka kan användas för att skapa nya träningsprogram.