Altra TIMP 3-W Gray/Coral - Mångsidig mellandämpad trailsko - dammodell

Trailsko som är väldigt allround, trivs lika bra på skogens stigar som på vägen - med en sula med härligt grepp. Som alla Altraskor har löparskon 0 mm drop, för en naturlig löpstil
995 kr Tidigare 2 195 kr
*
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Att tänka på

Placera din häl mot en vägg och mät längden på din fot och lägg till en knapp centimeter. Följ sedan storlekstabellen för att hitta rätt storlek. Läs i vårt magasin om hur du mäter din fot enkelt

En sko som tar dig från vägen till skogen - "Road-to-trail"

Användningsområde: Trail och terränglöpning, hiking och fjällturer

Med en sula på 29 mm ger skon bra dämpning vilket passar till både korta och långa sträckor, men framför allt lämpar det sig till både löpning och hiking/vandring.

Ett ordentligt grepp i sulan

Timp är en härlig löparsko för både skogen och dess stigar, men även vägen dit. Lite av en allroundsko. Altra fortsätter att utveckla sina flagg modeller och nya Tim3 har fått ytterligare förbättringar i sin passform runt foten. Löparskon är utrustad med MaxTrac™ - en yttersula med ett speciellt greppmönster ( Som de på enkelt språk kallar: multi-directional lug pattern :D ), mönstret är utformat för att ge bra grepp på de allra flesta underlag.

Asfalt, skog och grus

Som sagt är detta en sko anpassad för traillöpning/vandring, men tack vare sim dämpning är det en härlig allround sko som även fungerar på asfalt/grus. Perfekt när man exempelvis vill transportera sig från hemmet till skogen eller till motionlsspåret. Det är här Altra Timp 3 verkligen kommer till sin rätt.

OBS! för att hitta rätt storlek, mät din fot och lägg på 1,5-2 cm. Jämför sedan med storlekstabellen nedan som är unik för just den här skon!

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: 253 gram
  • Total sultjocklek: 29 mm
  • Drop: 0 mm
  • Dämpning: Mellan
  • Plattform: FootShape™ tåbox med Balanced Cushioning™
  • Mellansula: Quantic™, med InnerFlex™
  • Yttersula: MaxTrac™ gummisula
  • Utvecklad för att förbättra: Löpteknik, tå spridning, stabilitet, grepp
  • Användningsområde: Trail-/ terränglöpning, fjäll-/ skogsturer, vandring, hiking

Hitta din storlek i storleksguiden som är unik för Altra Timp 3-W

Cm-mått i tabellen är uppmätt innermått för respektive storlek. Måttet i tabellen bör vara ca 1,5-2 cm större än din fot för att få rätt storlek.


US5.566.577.588.599.51010.5
EUR363737.53838.5394040.5414242.5
CM23.523.92424.425.325.826.126.62727.427.7