• Fr�n Norska Aclima kommer LightWool Hoodie  i finaste Merinoull. F�rgen heter Burnt Sienna / Red Ochre och finns i storlek: XS-2XL. Passar b�st till Dam
Fri frakt
  • Från Norska Aclima kommer LightWool Hoodie i finaste Merinoull.

    Mer detaljer

Aclima LightWool Hoodie, dam i Merinoull. Burnt Sienna / Red Ochre

945 kr
*
Hitta din storlek (Storlekstabell)
Lagerstatus
Välj obligatoriskt attribut, exempelvis färg och storlek
Tillverkarens artikelnr
104548
EAN
7034041070800

Aclima LightWool Hoodie W

LightWool Hoodie är en långärmad tröja i en vid passform med tumgrepp och huva. Den har tvåvägsdragkedja i halsen som gör det enkelt att reglera temperatur efter aktivitetsnivå.

LightWool Hoodie är lämplig för svettiga aktiviteter som alpint, topptur, cykling och löpning. Huvan har en tajtare passform och funkar fint under en hjälm. LightWool är mjuka och lätta plagg speciellt utvecklade för varmare dagar. Känner du till att ull faktiskt har en nedkylande effekt när det är varmt ute? Ull isolerar mot värme utifrån och fungerar därför svalkande dagar med högre temperatur. Det här är plagg som ventilerar och reglerar kroppstemperatur efter aktivitet, tillverkade i 100% merinoull.

LightWool är perfekt för långturer, ull är naturligt motståndskraftigt mot lukt. Bara torka och vädra plagget så är det redo att användas igen. Aclima LightWool är kanske det mjukaste ullunderställ du någon gång testat.

Plagget är stickat i 17,5 mikron-garn och materialet väger endast 140 g/m2.