Puori M3 Magnesium 120 kapsler

Beklager - dette produkt er udgået

Puori M3 Magnesium er et magnesium egnet til løbere. Af meget høj kvalitet. Reducerer træthed og træthed i musklerne, hjælper dig med at undgå kramper og kan få dig til at sove bedre.
  • Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Puori M3 Magnesium 120 kapsler

Forrige pris 160 kr
153 kr
Tilgængelighed
Ikke på lager
SKU
20101
Producent varenummer
20101
GTIN/ISBN/EAN
5710789000805
Puori M3 Magnesium er et magnesium egnet til løbere. Af meget høj kvalitet. Reducerer træthed og træthed i musklerne, hjælper dig med at undgå kramper og kan få dig til at sove bedre.

Puori M3 Magnesium 120 kapslar

Mineraltillskott med magnesium och zink samt B6-vitamin och äppelsyra.

Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidation.

Äppelsyra hjälper till med absorptionen av mineraler och kan hjälpa att förebygga uppbyggnaden av mjölksyra i musklerna.

Puori M3 kombinerar de mest lättupptagliga och organiska formerna av magnesium och zink. Tillsammans med vitamin B6 och äppelsyra ökas upptaget i kroppen ytterligare.

Puori M3 är sammansatt så att du får i dig rekommenderat intag av dessa mäktiga mineraler magnesium och zink. Mineralerna tas från havsvatten och jord rik på dessa mineraler.

Magnesium för löpare

Magnesium är aktivt i över 300 processer i din kropp och spelar en viktig roll för normal muskelfunktion och för att minska trötthet och uttmattning av musklerna. Puori är ett bra magnesium för löpare och alla som lever ett aktivt liv då det kan vara svårt att få i sig tillräckligt i den normala kosten.

Dosering M3 Magnesium

Vuxna: 2-3 kapslar per dag.
Barn från 12 år: 1 kapsel per dag.

Tillverkaren avråder från att ta M3 Magnesium i kombination med mjölkprodukter.

Ta gärna M3 på kvällen en halvtimme innan du går och lägger dig för optimalt upptag.

Innehåll M3 Magnesium

Innehåll per 3 kapslar: Magnesiumtaurat och magnesiumglukonat, 300mg. Zinc Pikolinat, 15mg. Vitamin B6, 11mg. Äppelsyra, 300mg. Fettsyror av magnesiumsalter.

Kapsel tillverkad av gelatin från nötkreatur.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.