INJINJI

Injinji Outdoor Mini-C Uld Nüwool Charcoal - Toe sokker

Ultra strømpe fra Injinji fremstillet i NüWool Merino uld for den ultimative i fodkomfort og ydeevne. Sokken er lavet til ultraløb, men fungerer også godt til løbekørsel og vandreture.
  • Injinji tåstrumpor i merinoull Outdoor MW Mini-C Charcoal

Injinji Outdoor Mini-C Uld Nüwool Charcoal - Toe sokker

185 kr

MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du

Hvis du køber 3 +, betaler du kun 169 kr stk
*
Find din størrelse (Størrelseskort)
Tilgængelighed
Ikke på lager
SKU
I223330-CHA
Producent varenummer
I223330-CHA-M
GTIN/ISBN/EAN
760172012798
Ultra strømpe fra Injinji fremstillet i NüWool Merino uld for den ultimative i fodkomfort og ydeevne. Sokken er lavet til ultraløb, men fungerer også godt til løbekørsel og vandreture.

Passer ekstra godt:
ultralöparen vandraren vinterlöpning

Tåstrumpa i varm och torr Merionull, NüWool

Tåstrumpan är som skuren  för långlöpare, exempelvis ultralöpare, den är tillverkad med en blandning av merinoull (NüWool), nylon och spandex. Strumpan är utformad för att ge ett bra skydd mot skavsår och friktion och ullens mjuka egenskaper är behaglig mot huden.

För mig med problematiska fötter - Hallux Valgus och hammartår - är dessa strumpor TOPPEN! Har flera stycken av olika fabrikat, utseende, skaftlängd och storlekar. Använder inga andra strumpor. Har aldrig fotsvamp, aldrig skav mellan tårna trots att några tår nästan korsar andra tår. Kan lugnt säga att Injinji är de dyraste jag köpt hittills, men absolut värda priset. Toppkvalitet! - En kund

Injinji Outdoor har förmågan att transportera bort fukt och hjälper därför till att hålla fötterna torra även på längre turer. De lämpar sig utmärkt för längre vandringar eller vid ultralöpning. Som vinterstrumpa är den magisk

Ullens egenskaper gör att strumpan torkar snabbt och håller fötterna luktfria. Strumpan är i "Mini-C" höjd, det inebär att den når till ankeln.

Injinji Outdoor i merinoull nästan som magi

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull. Outdoor är formgiven så att att stoppning, stabilitet och komfort prioriteras. Den passar till de flesta utomhusaktiviteter samtidigt som den skyddarmot skavsår.  Ullens naturliga egenskaper gör strumpan idealisk för alla typer av väder, fukttrasnporten gör att den är sval när det är varmt och värmer när det är kallt. Nästan som magi.


Material

  • 43% NüWool™ merinoull
  • 43% Acryl
  • 12% Nylon/polyamid
  • 2% Lycra fiber


Storlekar

  • Small (37-40 EU)
  • Medium (40,5-44 EU)
  • Large (44,5-47 EU)
KønUnisex
gennemsnitlige bedømmelse
5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse
Gæst

Måste erkänna att första känslan när jag tog på mig dem var att det ser ju för löjligt ut, men vilka strumpor. Jag har köpt en bunt till. Älskar dem!!!! Så sköna

Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (0/0) *
Gæst

Den här strumpan seglade snabbt upp på listan över favoriter.
Jag använder den jämt till vardags. Den är mjuk, lagom varm och inte för tunn.

Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (0/0) *
Injinji tåstrumpor i merinoull Outdoor MW Mini-C Charcoal