Injinji Outdoor Crew Wool Nüwool Charcoal - Toe sokker

Tåstrømper fra Injinji i merinould (Nüwool). Ideel til ultraløb eller lange vandreture i bjergene. En fremragende løbestrømpe til vinterløb
  • Injinji tåstrumpor i merinoull Outdoor MW Crew Charcoal

Injinji Outdoor Crew Wool Nüwool Charcoal - Toe sokker

*
Find din størrelse (Størrelseskort)
128 kr
Tilgængelighed
Ikke på lager
SKU
I223270-CHA
Producent varenummer
I223270-CHA-M
GTIN/ISBN/EAN
760172012873
Tåstrømper fra Injinji i merinould (Nüwool). Ideel til ultraløb eller lange vandreture i bjergene. En fremragende løbestrømpe til vinterløb

Passer ekstra godt:
maratonlöparen ultralöparen vandraren vinterlöpning

Nüwool, merinoull som håller dig varm och torr

Behöver aldrig längre tejpa tårna till marathonlopp. Toppenstrumpor! Glöm alla andra löparstrumpor. Dessa är värda varje krona. - Från en kund

Injinji Outdoor är en tåstrumpa tillverkad i en blandning av Nüwool ( merinoull ), nylon och spandex. Löparstrumpan är formad efter fotens linjer och skyddar därför mot skavsår och friktion.

Injinji Outdoor har en bra förmåga att transportera bort fukt från huden och hjälper till att hålla fötterna torra även på långa turer. De lämpar sig därför utmärkt till längre vandringar eller vid långa löpningar, exempelvis ultralöpning. Perfekta till ett fjällmaraton. Detta är också den perfekta strumpan för att pulsa fram i ett svenskt vinterlandskap.

Materialet torkar snabbt och håller fötterna luktfria. Strumpan är i Crew höjd, det innebär att den når en bit över ankeln och skyddar därmed fotleden från snö och smuts. Sitter fantastikst skönt på foten.

Injinji Outdoor

Outdoorkollektionen från Injinji är tillverkad i NüWool Merinoull. Outdoor är utformad för att ge bra stoppning, stabilitet och komfort för alla utomhusaktiviteter.  Samtidigt minskar merinoullen risken för skavsår och dess naturligt mjuka egenskaper gör att strumpan passar perfekt för alla typer av väder.


Material

  • 43% NüWool™ merinoull
  • 43% Acryl
  • 12% Nylon/polyamid
  • 2% Lycra fiber


Storlekar

  • Small (37-40 EU)
  • Medium (40,5-44 EU)
  • Large (44,5-47 EU)
gennemsnitlige bedømmelse
5
1 anmeldelser
Skriv en anmeldelse
Martin

Mycket nöjd med strumporna. Hade problem med blåsor på stortån och långtån efter långpass. Detta problem är som bortblåst med dessa strumporna :)

Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (0/0) *